EROL ÇELİK - GRUP DEYİŞ "ÜRYAN GELDİM" TÜRKÜSÜ İLE YÜREKLERİ DAĞLADI

SANAT 12.07.2022 - 16:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3458+ kez okundu.
 

EROL ÇELİK - GRUP DEYİŞ "ÜRYAN GELDİM" TÜRKÜSÜ İLE YÜREKLERİ DAĞLADI

Aslen Gümüşhaneli olan, Ankara'da büyüyen ve bir dönem Almanya'ya yerleşmek zorunda kalan Grup Deyiş sahne adıyla tanıdığımız Erol Çelik, halk müziğinin sesi olmaya devam ediyor
Ankara'dan Gidiyom, Yollarda Kaldı, Ağladım, Duman Çökmüş, Gel Hünkarım Şahidim Ol, İyi Ki Varsın Aşkım" adlı birbirinden özel eserleri ile dinleyici kitlesini geniş çevrelere ulaştıran Grup Deyiş - Erol Çelik, yeni türküsü "Üryan Geldim"i sevenlerinin beğenisine sundu. Geçtiğimiz günlerde Erol Çelik'in Youtube kanalından paylaşılan eserin aranjörü, klip yönetmeni, mix ve masteringi, montajı, colorı gibi bütün süreçlerini 5 parmağında 10 marifet olan Nihat Ulaş üstlendi. Erol Çelik, sözleri Karacaoğlan'a ait müziği ise anonim olan türkünün halk müziğine gönül vermiş herkesin sıcak yaz aylarında yüreğine su serpeceğini belirtiyor. Kısa süre içerisinde 100.000 izlenme sayısını geçen video klip için çok mutlu olduğunu belirten Erol Çelik - Grup Deyiş, son olarak "Her zaman söylemişimdir: Müzik duygu işidir ve benim yaşam tarzımdır" dedi.
Aslen Gümüşhaneli olan, Ankara'da büyüyen ve bir dönem Almanya'ya yerleşmek zorunda kalan Grup Deyiş sahne adıyla tanıdığımız Erol Çelik, halk müziğinin sesi olmaya devam ediyor

Ankara'dan Gidiyom, Yollarda Kaldı, Ağladım, Duman Çökmüş, Gel Hünkarım Şahidim Ol, İyi Ki Varsın Aşkım" adlı birbirinden özel eserleri ile dinleyici kitlesini geniş çevrelere ulaştıran Grup Deyiş - Erol Çelik, yeni türküsü "Üryan Geldim"i sevenlerinin beğenisine sundu. Geçtiğimiz günlerde Erol Çelik'in Youtube kanalından paylaşılan eserin aranjörü, klip yönetmeni, mix ve masteringi, montajı, colorı gibi bütün süreçlerini 5 parmağında 10 marifet olan Nihat Ulaş üstlendi. Erol Çelik, sözleri Karacaoğlan'a ait müziği ise anonim olan türkünün halk müziğine gönül vermiş herkesin sıcak yaz aylarında yüreğine su serpeceğini belirtiyor.

Kısa süre içerisinde 100.000 izlenme sayısını geçen video klip için çok mutlu olduğunu belirten Erol Çelik - Grup Deyiş, son olarak "Her zaman söylemişimdir: Müzik duygu işidir ve benim yaşam tarzımdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.