EROS'LA HAYALLERİ GERÇEK OLUYOR

SANAT 21.11.2021 - 10:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2688+ kez okundu.
 

EROS'LA HAYALLERİ GERÇEK OLUYOR

Pop müziğin yeni sesi Buse Kaptanoğlu, 'EROS' adını verdiği ilk şarkısıyla müzik dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.
Faruk Özdemir ve Sercan Meral'in yapımcılığını üstlendiği single çalışmasının söz ve müziği Murat Sağır'a ait. 'EROS' şarkısıyla müzik listelerini alt üst etmeye hazırlanan genç şarkıcı Buse Kaptanoğlu, bu çalışmayla büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.  1993 doğumlu olan Buse, Yıldız Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu... Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği eğitimi aldı. 2 üniversite bitiren genç şarkıcı, "Aslında matematiğim biraz kötü olsaydı müzik dünyasına daha erken adım atardım. İlkokuldan beri herkes "Buse bir şarkı patlat" derdi. Ben önce eğitim diyerek müziği ikinci plana atmıştım. Ancak içimdeki müzik aşkına daha fazla engel olamadım. Bu benim en büyük hayalimdi" dedi.   Buse Kaptanoğlu, "Eros çok içime sinen bir şarkı oldu. Bomba gibi geliyoruz" diyerek iddiasını ortaya koydu.  
Pop müziğin yeni sesi Buse Kaptanoğlu, 'EROS' adını verdiği ilk şarkısıyla müzik dünyasına adım atmaya hazırlanıyor.

Faruk Özdemir ve Sercan Meral'in yapımcılığını üstlendiği single çalışmasının söz ve müziği Murat Sağır'a ait. 'EROS' şarkısıyla müzik listelerini alt üst etmeye hazırlanan genç şarkıcı Buse Kaptanoğlu, bu çalışmayla büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. 

1993 doğumlu olan Buse, Yıldız Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu... Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği eğitimi aldı. 2 üniversite bitiren genç şarkıcı, "Aslında matematiğim biraz kötü olsaydı müzik dünyasına daha erken adım atardım. İlkokuldan beri herkes "Buse bir şarkı patlat" derdi. Ben önce eğitim diyerek müziği ikinci plana atmıştım. Ancak içimdeki müzik aşkına daha fazla engel olamadım. Bu benim en büyük hayalimdi" dedi.  

Buse Kaptanoğlu, "Eros çok içime sinen bir şarkı oldu. Bomba gibi geliyoruz" diyerek iddiasını ortaya koydu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.