EVDEN HIRSIZLIĞA POLİS KISKACI: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

ASAYİŞ 11.05.2022 - 12:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4628+ kez okundu.
 

EVDEN HIRSIZLIĞA POLİS KISKACI: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Burdur da son günlerde artan hırsızlık olaylarına savaş açan polis ekipleri hırsızları takip ederek adres değiştirmelerine fırsat vermeden yakalamaktadır
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz merkezinde bir ikametten yaklaşık 4.000 Türk Lirası değerindeki yaklaşık 35-40 kilogram ağırlığında bakır mutfak eşyalarının çalınması sonucu meydana gelen “İkametten Hırsızlık” olayını gerçekleştiren şüphelilerinin tespitine yönelik çalışma yapılmıştır. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu; şüphelilerin (U.Ç.) ve (U.G.) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, Bucak İlçesi ve Antalya İlinde yakalanarak İlimize getirilmiştir. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edilmiş ve (U.G.) isimli şahıs savcılık ifadesinden sonra serbest kalmış, (U.Ç.) isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.  
Burdur da son günlerde artan hırsızlık olaylarına savaş açan polis ekipleri hırsızları takip ederek adres değiştirmelerine fırsat vermeden yakalamaktadır

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İlimiz merkezinde bir ikametten yaklaşık 4.000 Türk Lirası değerindeki yaklaşık 35-40 kilogram ağırlığında bakır mutfak eşyalarının çalınması sonucu meydana gelen “İkametten Hırsızlık” olayını gerçekleştiren şüphelilerinin tespitine yönelik çalışma yapılmıştır.

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu; şüphelilerin (U.Ç.) ve (U.G.) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, Bucak İlçesi ve Antalya İlinde yakalanarak İlimize getirilmiştir. Gözaltına alınan şahıslar işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edilmiş ve (U.G.) isimli şahıs savcılık ifadesinden sonra serbest kalmış, (U.Ç.) isimli şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.