EZGÜ KARDEŞLER SÜMER VE TAMER EZGÜ’NÜN ACI GÜNÜ

YAŞAM 17.02.2018 - 16:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4912+ kez okundu.
 

EZGÜ KARDEŞLER SÜMER VE TAMER EZGÜ’NÜN ACI GÜNÜ

Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve öğretmen kardeşi Tamer Ezgü’nün annesi Şadiye Ezgü, aile kabristanında toprağa verildi.
    Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve öğretmen kardeşi Tamer Ezgü hayattaki tek aile büyüğü anneleri Şadiye Ezgü’yü Burdur Ulucami de ikindi ezanı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Burdur asri mezarlığında babasının yananda aile mezarlığında toprağa verdiler. T.H.M Sanatçısı Sümer ve Tamer Ezgü’nün babasının Trabzon doğumlu olmasından dolayı birçok kurum ve kuruluşun çelenk gönderdiği dikkat çekerken, Trabzon’dan geldiği anlaşılan bir çelenk’in üzerinde yengemize rahmet diliyoruz. Şeklinde yazının bulunduğu dikkatlerden kaçmadı. Burdur Ulu cami de ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazında Sümer Ezgü ve öğretmen kardeşi Tamer Ezgü’nün yakın arkadaşları sanatçı Sümer Ezgü’nün ise sanatçı dostlarının yanı sıra Burdur valisi Şerif Yılmaz AK Milletvekili Bayrak Özçelik AK Parti İl Başkanı Volkan mengi ve siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katıldı.  
Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve öğretmen kardeşi Tamer Ezgü’nün annesi Şadiye Ezgü, aile kabristanında toprağa verildi.

    Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve öğretmen kardeşi Tamer Ezgü hayattaki tek aile büyüğü anneleri Şadiye Ezgü’yü Burdur Ulucami de ikindi ezanı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Burdur asri mezarlığında babasının yananda aile mezarlığında toprağa verdiler.

T.H.M Sanatçısı Sümer ve Tamer Ezgü’nün babasının Trabzon doğumlu olmasından dolayı birçok kurum ve kuruluşun çelenk gönderdiği dikkat çekerken, Trabzon’dan geldiği anlaşılan bir çelenk’in üzerinde yengemize rahmet diliyoruz. Şeklinde yazının bulunduğu dikkatlerden kaçmadı.

Burdur Ulu cami de ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazında Sümer Ezgü ve öğretmen kardeşi Tamer Ezgü’nün yakın arkadaşları sanatçı Sümer Ezgü’nün ise sanatçı dostlarının yanı sıra Burdur valisi Şerif Yılmaz AK Milletvekili Bayrak Özçelik AK Parti İl Başkanı Volkan mengi ve siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.