GELECEK PARTİSİ ÜÇÜNCÜ İTTİFAK: ‘’GERÇEKLİKTEN UZAKTIR’

SİYASET 28.01.2022 - 17:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3696+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİ ÜÇÜNCÜ İTTİFAK: ‘’GERÇEKLİKTEN UZAKTIR’

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İttifak içindeki liderlerle görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun DEVA Partisi ve İYİ Parti liderleri Babacan ve Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak istediği iddiasına yanıt Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan geldi. Özcan, ''Son günlerde Genel Başkanımızın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır'' dedi.  Yoğun görüşme trafiği Ankara kulislerini hareketlendirirken, geçtiğimiz günkü Davutoğlu'nun DEVA Partisi lideri Babacan ile görüşmesi sonrası ''üçüncü ittifak'' iddiası ortaya atılmıştı. Cumhuriyet gazetesinin Davutoğlu’nun Babacan ve Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak kurmak istediğini öne sürdüğü o haberde, “Ahmet Davutoğlu’nun, Ali Babacan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamanın perde arkasında üçüncü ittifak arayışı olduğu ortaya çıktı. Davutoğlu’nun, İYİ Parti’yi de yanına alarak Millet’ten bağımsız üçüncü bir ittifak kurmak istediği belirtildi” ifadelerine yer verildi. ''GERÇEKLİKTEN UZAKTIR'' Cumhuriyet’in iddiasına yanıt ise Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’dan geldi. Özcan, iddiaları yalanlarken, şu ifadeleri kullandı: ''Son günlerde Genel Başkanımız’ın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır. Samimiyetle ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkış yönünde ortak bir tavır için çaba sarf edilmektedir.''
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İttifak içindeki liderlerle görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun DEVA Partisi ve İYİ Parti liderleri Babacan ve Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak istediği iddiasına yanıt Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan geldi. Özcan, ''Son günlerde Genel Başkanımızın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır'' dedi.

 Yoğun görüşme trafiği Ankara kulislerini hareketlendirirken, geçtiğimiz günkü Davutoğlu'nun DEVA Partisi lideri Babacan ile görüşmesi sonrası ''üçüncü ittifak'' iddiası ortaya atılmıştı.

Cumhuriyet gazetesinin Davutoğlu’nun Babacan ve Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak kurmak istediğini öne sürdüğü o haberde, “Ahmet Davutoğlu’nun, Ali Babacan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamanın perde arkasında üçüncü ittifak arayışı olduğu ortaya çıktı. Davutoğlu’nun, İYİ Parti’yi de yanına alarak Millet’ten bağımsız üçüncü bir ittifak kurmak istediği belirtildi” ifadelerine yer verildi.

''GERÇEKLİKTEN UZAKTIR''

Cumhuriyet’in iddiasına yanıt ise Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’dan geldi. Özcan, iddiaları yalanlarken, şu ifadeleri kullandı:

''Son günlerde Genel Başkanımız’ın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır. Samimiyetle ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkış yönünde ortak bir tavır için çaba sarf edilmektedir.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.