GELENEKSEL YEMEKTE ENGELLİ AİLELERİ BİR ARAYA GELDİ

YAŞAM 08.12.2017 - 09:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2991+ kez okundu.
 

GELENEKSEL YEMEKTE ENGELLİ AİLELERİ BİR ARAYA GELDİ

Burdur Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi.
Burdur Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle geleneksel hale getirdiği yemek serenler otel de engelli ve vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi. Serenler Otelde engelli vatandaşlar onuruna düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye Meclis Üyeleri, engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı. Başkan Ercengiz, program öncesi tek tek masaları dolaşarak engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir süre sohbet etti. Programda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bizi bir arada tutan, birbirimize olan sevgimiz saygımız var. Seçildiğimiz günden itibaren engelleri kaldırarak engelsiz bir Burdur oluşturmak için çalışıyoruz. Engelli dostlarımızın taleplerini isteklerini yerine getirmek için uğraşıyoruz. Eksiklerimiz var ama bunları bir bir hep birlikte tamamlayacağız. Engelli yurttaşlarımıza bir engel de biz çıkarmamak için uğraşıyoruz. Hepimizin birer engelli adayını unutmadan çalışıyoruz.” diye konuştu. Yemeğin ardından engelli vatandaşlar çalan müzik eşliğinde gönüllerince bir gece yaşadı.  
Burdur Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi.

Burdur Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle geleneksel hale getirdiği yemek serenler otel de engelli ve vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi. Serenler Otelde engelli vatandaşlar onuruna düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, Belediye Meclis Üyeleri, engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

Başkan Ercengiz, program öncesi tek tek masaları dolaşarak engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir süre sohbet etti. Programda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bizi bir arada tutan, birbirimize olan sevgimiz saygımız var. Seçildiğimiz günden itibaren engelleri kaldırarak engelsiz bir Burdur oluşturmak için çalışıyoruz. Engelli dostlarımızın taleplerini isteklerini yerine getirmek için uğraşıyoruz. Eksiklerimiz var ama bunları bir bir hep birlikte tamamlayacağız. Engelli yurttaşlarımıza bir engel de biz çıkarmamak için uğraşıyoruz. Hepimizin birer engelli adayını unutmadan çalışıyoruz.” diye konuştu. Yemeğin ardından engelli vatandaşlar çalan müzik eşliğinde gönüllerince bir gece yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.