GENÇ ÇİFT DÜĞÜN MERASİMİ İLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

YAŞAM 02.08.2017 - 16:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3163+ kez okundu.
 

GENÇ ÇİFT DÜĞÜN MERASİMİ İLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

Burdur Çağdaş Gazetesi’nin sayfa editörü Emel Tunç ile müstakbel eşi Burak, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi salonunda yapılan muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler.
     Genç çiftler Murat Marangoz ve Emel Tunç, uzun zamandan bu yana sürdürdükleri nişanlılık dönemini Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda; yapılan davetlilerin katıldığı şahısa mahsus muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Pazartesi günü akşamı kına gecesi ile başlayan kına gecesi ile devam eden etkinlikler ise yapılan düğün ile sona erdi. Emel ve Murat çiftinin düğününde genç çift’in arkadaşlarının yanı sıra her iki ailenin davetlileri genç çift ile birlikte doyasıya eğlendiler. Genç çift ile gönüldaşları müziğin ritmine uyarak pistte saatlerce oynadılar. Yapılan düğüne çok sayıda davetlinin yanı sıra gazetelerin üst düzey yetkili ve sahipleri de katıldı.                                          GENÇLERİN NİKAHINI BAŞKAN ERCENGİZ KIYDI Burak Emel Çifti salona kız çocukları tarafından yerlere serilen gül yaprakları seremonisi ile bu konsept  üzerine girdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kız tarafı olarak genç çift’in nikahını kız olduğunu belerterek masaya oturdu. Nikah akdinin tamamlanmasından sonra ise genç çift’e ömürlerinin uzun olması temennisiyle kahve fincanı hediye etti. Genç çift’in nikah cüzdanlarını vererek bakabileceğiniz kadar çocuk yapın temennisinde bulundu.  
Burdur Çağdaş Gazetesi’nin sayfa editörü Emel Tunç ile müstakbel eşi Burak, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi salonunda yapılan muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

     Genç çiftler Murat Marangoz ve Emel Tunç, uzun zamandan bu yana sürdürdükleri nişanlılık dönemini Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda; yapılan davetlilerin katıldığı şahısa mahsus muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler. Pazartesi günü akşamı kına gecesi ile başlayan kına gecesi ile devam eden etkinlikler ise yapılan düğün ile sona erdi.

Emel ve Murat çiftinin düğününde genç çift’in arkadaşlarının yanı sıra her iki ailenin davetlileri genç çift ile birlikte doyasıya eğlendiler. Genç çift ile gönüldaşları müziğin ritmine uyarak pistte saatlerce oynadılar. Yapılan düğüne çok sayıda davetlinin yanı sıra gazetelerin üst düzey yetkili ve sahipleri de katıldı.

                                         GENÇLERİN NİKAHINI BAŞKAN ERCENGİZ KIYDI

Burak Emel Çifti salona kız çocukları tarafından yerlere serilen gül yaprakları seremonisi ile bu konsept  üzerine girdi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kız tarafı olarak genç çift’in nikahını kız olduğunu belerterek masaya oturdu. Nikah akdinin tamamlanmasından sonra ise genç çift’e ömürlerinin uzun olması temennisiyle kahve fincanı hediye etti. Genç çift’in nikah cüzdanlarını vererek bakabileceğiniz kadar çocuk yapın temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.