GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI İÇİN SON MÜRACAAT TARİHİ 31 TEMMUZ 2019

KÜLTÜR 29.05.2019 - 15:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3133+ kez okundu.
 

GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI İÇİN SON MÜRACAAT TARİHİ 31 TEMMUZ 2019

Bu yıl Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı’nın ortak girişimiyle Genç İletişimciler Yarışması’na 31 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurulabiliyor.
Genç İletişimciler Yarışması, yeni dönemde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Aydın Doğan Vakfı’nın (ADV) ortak girişimiyle düzenlenmeye devam edecek.         Yarışmanın TGC ve ADV tarafından ortak düzenlenmesi konusunda 22 Mart 2019 Cuma günü Cemiyetin Cağaloğlu’ndaki binasında bir protokol imzalandı. Protokolü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Turgay Olcayto, Aydın Doğan Vakfı adına da Genel Müdür Candan Fetvacı imzaladı. İletişim Fakültesi öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran ve ilham veren medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla her yıl düzenlenen yarışmaya üniversitelerin İletişim Fakültelerinde lisans öğrenimi gören öğrenciler başvurabiliyor. Öğrenciler yarışmaya 2018-2019 öğrenim yılında eğitim amacıyla yapmış oldukları çalışmalarla katılabilecek. Yarışmanın 30.’su için başvurular 29 Nisan 2019’da başladı. 31 Temmuz 2019’a kadar başvuruların yapılabileceği yarışmaya gönderilecek katılım formlarının, fakültenin ilgili bölüm başkanlığı ve dekanlığı tarafından onaylanması gerekiyor. TGC ve ADV arasında yapılan protokole göre, jürilerin oluşturulmasında, ödül töreninin hazırlanmasında ve ödüle değer görülenlerin duyurularında iki kurum birlikte hareket edecek. Ekim-Kasım 2019 tarihlerinde yapılacak jüri toplantılarının ardından, Aralık ayında finalistler dekanlıklara bildirilecek. Yazılı, görsel, işitsel ve internet yayıncılığı ana dallarından oluşan ödüller ise Şubat 2020’de düzenlenecek törenle sahiplerine sunulacak.  
Bu yıl Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı’nın ortak girişimiyle Genç İletişimciler Yarışması’na 31 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurulabiliyor.

Genç İletişimciler Yarışması, yeni dönemde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Aydın Doğan Vakfı’nın (ADV) ortak girişimiyle düzenlenmeye devam edecek.

        Yarışmanın TGC ve ADV tarafından ortak düzenlenmesi konusunda 22 Mart 2019 Cuma günü Cemiyetin Cağaloğlu’ndaki binasında bir protokol imzalandı. Protokolü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Turgay Olcayto, Aydın Doğan Vakfı adına da Genel Müdür Candan Fetvacı imzaladı.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran ve ilham veren medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla her yıl düzenlenen yarışmaya üniversitelerin İletişim Fakültelerinde lisans öğrenimi gören öğrenciler başvurabiliyor. Öğrenciler yarışmaya 2018-2019 öğrenim yılında eğitim amacıyla yapmış oldukları çalışmalarla katılabilecek. Yarışmanın 30.’su için başvurular 29 Nisan 2019’da başladı.

31 Temmuz 2019’a kadar başvuruların yapılabileceği yarışmaya gönderilecek katılım formlarının, fakültenin ilgili bölüm başkanlığı ve dekanlığı tarafından onaylanması gerekiyor.

TGC ve ADV arasında yapılan protokole göre, jürilerin oluşturulmasında, ödül töreninin hazırlanmasında ve ödüle değer görülenlerin duyurularında iki kurum birlikte hareket edecek.

Ekim-Kasım 2019 tarihlerinde yapılacak jüri toplantılarının ardından, Aralık ayında finalistler dekanlıklara bildirilecek. Yazılı, görsel, işitsel ve internet yayıncılığı ana dallarından oluşan ödüller ise Şubat 2020’de düzenlenecek törenle sahiplerine sunulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.