GÖREVDEN ALINAN ESKİ TİCARET BAKANI YARGILANMALIDIR.

SİYASET 26.04.2021 - 11:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3831+ kez okundu.
 

GÖREVDEN ALINAN ESKİ TİCARET BAKANI YARGILANMALIDIR.

Kendi Bakanlığına kendi şirketinden ticari mal satmak, Kamu İhale Kanunu’nun 11. maddesine göre açıkça suç teşkil etmektedir.
Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Ticaret Bakanlığına, kendisine ve eşine ait olan Nanoksia Biyoteknoloji şirketinden 9 Milyon, kendi açıklamasına göre ise 570 bin 880 liralık dezenfektan sattığı ortaya çıkmıştır. Kendi Bakanlığına kendi şirketinden ticari mal satmak, Kamu İhale Kanunu’nun 11. maddesine göre açıkça suç teşkil etmektedir ve bu nedenle Eski Bakan Ruhsar Pekcan’ın yargılanmasını gerektirmektedir. ESNAFA KREDİ YOK İKTİDARIN BAKANLARINA BOL KESEDEN. Kendi Bakanlığına piyasa fiyatının çok üzerinde dezenfektan satan Pekcan’ın, aynı zamanda Covid desteği adı altında yatırım teşvik belgesi, faiz desteği, KDV istisnası, yer tahsisi, gelir vergisi stopajı, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işçi ve işveren hissesi desteği adı altında 1 milyon 400 bin lira destek aldığı da ortaya çıkmıştır. Pandemi sürecinde esnaf kan ağlayıp bir bir dükkânını kapatırken, çiftçinin tarlasına, traktörüne, hayvanına haciz konulurken, çalışanlara uzun süre 39 lira, şimdi ise 50 lira gibi sefalet ücreti reva görülürken, Ticaret Bakanı ticaretin yolunu kendi bakanlığına kendi şirketinden mal satmakta bulmuş, yetmemiş birde 1 milyon 400 bin liralık destek alarak, halka vermediklerini kendi şirketlerine aktarmışlardır. YANDAŞLAR YAĞLI BALLI YOKSULLUK DİZBOYU. İktidar, her geçen gün halkın vergileri ile daha fazla yandaş zengin etmeye ve ülke kaynaklarını peşkeş çekmeye devam etmektedir. Bütün bu yaşananların sürdürülebilirliği kalmamış, ülke kendi insanına aşı alacak, destek verecek para bulamazken aile, akraba, yandaş şirketlerin haksız kazanç edinmeleri, yoksulluğu ve sefaleti daha da artırmaya devam etmektedir.      HER GEÇEN GÜN SEÇİM KAÇINILMAZ HALE GELMEKTEDİR. Her gün, artık sözün bittiği yer diye yaşadıklarımız bir yönetim zafiyeti olmanın dışına çıkmış, yaşananların vicdanla, ahlakla ve insanlıkla açıklanabilir bir yanı kalmamıştır. Bu nedenle ülkemiz en kısa sürede yapılacak seçimlerle AKP iktidarından kurtulmalı ve ülkemiz kaynakları daha fazla heba edilmeden üretimden, işçiden, çiftçiden, esnaftan kullanılır hale getirilmelidir. İlk yapılacak seçimde CHP iktidara gelecek ve yapılan bütün talanın, yağmanın, hırsızlığın ve yolsuzluğun hesabını milletimiz adına soracaktır  
Kendi Bakanlığına kendi şirketinden ticari mal satmak, Kamu İhale Kanunu’nun 11. maddesine göre açıkça suç teşkil etmektedir.

Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Ticaret Bakanlığına, kendisine ve eşine ait olan Nanoksia Biyoteknoloji şirketinden 9 Milyon, kendi açıklamasına göre ise 570 bin 880 liralık dezenfektan sattığı ortaya çıkmıştır.

Kendi Bakanlığına kendi şirketinden ticari mal satmak, Kamu İhale Kanunu’nun 11. maddesine göre açıkça suç teşkil etmektedir ve bu nedenle Eski Bakan Ruhsar Pekcan’ın yargılanmasını gerektirmektedir.

ESNAFA KREDİ YOK İKTİDARIN BAKANLARINA BOL KESEDEN.

Kendi Bakanlığına piyasa fiyatının çok üzerinde dezenfektan satan Pekcan’ın, aynı zamanda Covid desteği adı altında yatırım teşvik belgesi, faiz desteği, KDV istisnası, yer tahsisi, gelir vergisi stopajı, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işçi ve işveren hissesi desteği adı altında 1 milyon 400 bin lira destek aldığı da ortaya çıkmıştır.

Pandemi sürecinde esnaf kan ağlayıp bir bir dükkânını kapatırken, çiftçinin tarlasına, traktörüne, hayvanına haciz konulurken, çalışanlara uzun süre 39 lira, şimdi ise 50 lira gibi sefalet ücreti reva görülürken, Ticaret Bakanı ticaretin yolunu kendi bakanlığına kendi şirketinden mal satmakta bulmuş, yetmemiş birde 1 milyon 400 bin liralık destek alarak, halka vermediklerini kendi şirketlerine aktarmışlardır.

YANDAŞLAR YAĞLI BALLI YOKSULLUK DİZBOYU.

İktidar, her geçen gün halkın vergileri ile daha fazla yandaş zengin etmeye ve ülke kaynaklarını peşkeş çekmeye devam etmektedir. Bütün bu yaşananların sürdürülebilirliği kalmamış, ülke kendi insanına aşı alacak, destek verecek para bulamazken aile, akraba, yandaş şirketlerin haksız kazanç edinmeleri, yoksulluğu ve sefaleti daha da artırmaya devam etmektedir.

     HER GEÇEN GÜN SEÇİM KAÇINILMAZ HALE GELMEKTEDİR.

Her gün, artık sözün bittiği yer diye yaşadıklarımız bir yönetim zafiyeti olmanın dışına çıkmış, yaşananların vicdanla, ahlakla ve insanlıkla açıklanabilir bir yanı kalmamıştır. Bu nedenle ülkemiz en kısa sürede yapılacak seçimlerle AKP iktidarından kurtulmalı ve ülkemiz kaynakları daha fazla heba edilmeden üretimden, işçiden, çiftçiden, esnaftan kullanılır hale getirilmelidir.

İlk yapılacak seçimde CHP iktidara gelecek ve yapılan bütün talanın, yağmanın, hırsızlığın ve yolsuzluğun hesabını milletimiz adına soracaktır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.