GÜÇLÜ ALT YAPI, GÜÇLÜ BUCAK

DİĞER 28.08.2020 - 15:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3048+ kez okundu.
 

GÜÇLÜ ALT YAPI, GÜÇLÜ BUCAK

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak ilçemizde alt yapı hizmetlerimize devam ediyoruz
Bucak Belediyesi’nin alt yapı hamlesi devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Çamlıca Mahallesi 1548 ve 1549 sokaklarda ve 70 Evler Mahallesinde Alparslan Türkeş Bulvarı servis yolunda kanalizasyon ana hattı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak ilçemizde alt yapı hizmetlerimize devam ediyoruz. İlçemizde kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu alt yapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Çamlıca mahallesinde yeni yerleşim alanı oluşan 1548 ve 1549 sokaklarda ana kanalizasyon hattı yapıyoruz.1548 ve 1549 sokaklarımızda içme suyu alt yapısını daha önce yapmıştık. Şimdide kanalizasyon ana hat yapımını gerçekleştiriyoruz. Ana hat yapım çalışmalarımız tamamlandıktan sonra abone bağlantılarını gerçekleştireceğiz. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı diğer bir ekibimiz 70 evler Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı servis yolunda kanalizasyon ana hat yapımı gerçekleştiriyor. Servis yolunda yaklaşık 300 metre civarında ana hat yapım döşemesi yapacağız. İlçemizin daha modern bir görünüme kavuşması için alt yapı hizmetlerimiz sürecek.” dedi.  
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak ilçemizde alt yapı hizmetlerimize devam ediyoruz

Bucak Belediyesi’nin alt yapı hamlesi devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Çamlıca Mahallesi 1548 ve 1549 sokaklarda ve 70 Evler Mahallesinde Alparslan Türkeş Bulvarı servis yolunda kanalizasyon ana hattı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak ilçemizde alt yapı hizmetlerimize devam ediyoruz. İlçemizde kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu alt yapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Çamlıca mahallesinde yeni yerleşim alanı oluşan 1548 ve 1549 sokaklarda ana kanalizasyon hattı yapıyoruz.1548 ve 1549 sokaklarımızda içme suyu alt yapısını daha önce yapmıştık. Şimdide kanalizasyon ana hat yapımını gerçekleştiriyoruz. Ana hat yapım çalışmalarımız tamamlandıktan sonra abone bağlantılarını gerçekleştireceğiz. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı diğer bir ekibimiz 70 evler Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı servis yolunda kanalizasyon ana hat yapımı gerçekleştiriyor. Servis yolunda yaklaşık 300 metre civarında ana hat yapım döşemesi yapacağız. İlçemizin daha modern bir görünüme kavuşması için alt yapı hizmetlerimiz sürecek.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.