GÜNDÜZALP’TEN BURDUR FUARINA DAVET

TEKNOLOJİ 02.05.2022 - 18:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4082+ kez okundu.
 

GÜNDÜZALP’TEN BURDUR FUARINA DAVET

Burdur’un göz bebeği Teke Yöresi 7. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, sektörde yaşanan yenilik ve gelişmeleri üreticiyle buluşturacak
Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp “Başta üreticilerimiz olmak üzere tüm halkımızı fuarımıza davet ediyorum” dedi. Burdur nüfusunun yaklaşık yüzde 75’inin tarım ve hayvancılıkla geçindiğini vurgulayan Gündüzalp, birçok alanda olduğu gibi tarım sektöründe de geleneksel uygulamaların yerini teknolojik uygulamaların aldığını söyledi. Gündüzalp “Tarım sektöründe geleneksel uygulamaların yerini teknolojik uygulamaları aldı. Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, üreticilerimiz ve tarımsal sanayi ile uğraşan sanayicilerimize, yeni veri ve yeni teknolojilerle tanışma imkanı sağlayacak” dedi.   YENİ TEKNOLOJİ VE BİLGİNİN ADRESİ Gündüzalp, Burdur’un tarım ve hayvancılık konusundaki büyük potansiyeli ve çağın gereklerine uygun vizyonu dikkate alındığında, Burdur Fuarı’nın aslında Türkiye'nin en önemli bölgesel fuarlarından biri olduğuna dikkat çekerek “Bu tür fuarlar, üreticilerimiz ile tüketicilerimiz arasında köprü görevi yapan önemli organizasyonlardır. Yeni teknolojilerin, ürünlerin, bilgilerin ve yeni ilişkilerin adresidir” diye konuştu. Toplam 16 bin metrekare olan fuar alanının birbirinden değerli katılımcı ve çevre illerden gelen ziyaretçiler ile daha da canlılık kazanacağına inandığını belirterek “Bu doğrultuda fuarımızın bereketli geçmesini diliyor, başta üreticilerimiz olmak üzere, tüm halkımızı fuarımıza davet ediyorum” dedi.
Burdur’un göz bebeği Teke Yöresi 7. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, sektörde yaşanan yenilik ve gelişmeleri üreticiyle buluşturacak

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp “Başta üreticilerimiz olmak üzere tüm halkımızı fuarımıza davet ediyorum” dedi. Burdur nüfusunun yaklaşık yüzde 75’inin tarım ve hayvancılıkla geçindiğini vurgulayan Gündüzalp, birçok alanda olduğu gibi tarım sektöründe de geleneksel uygulamaların yerini teknolojik uygulamaların aldığını söyledi. Gündüzalp “Tarım sektöründe geleneksel uygulamaların yerini teknolojik uygulamaları aldı. Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, üreticilerimiz ve tarımsal sanayi ile uğraşan sanayicilerimize, yeni veri ve yeni teknolojilerle tanışma imkanı sağlayacak” dedi.
 
YENİ TEKNOLOJİ VE BİLGİNİN ADRESİ
Gündüzalp, Burdur’un tarım ve hayvancılık konusundaki büyük potansiyeli ve çağın gereklerine uygun vizyonu dikkate alındığında, Burdur Fuarı’nın aslında Türkiye'nin en önemli bölgesel fuarlarından biri olduğuna dikkat çekerek “Bu tür fuarlar, üreticilerimiz ile tüketicilerimiz arasında köprü görevi yapan önemli organizasyonlardır. Yeni teknolojilerin, ürünlerin, bilgilerin ve yeni ilişkilerin adresidir” diye konuştu. Toplam 16 bin metrekare olan fuar alanının birbirinden değerli katılımcı ve çevre illerden gelen ziyaretçiler ile daha da canlılık kazanacağına inandığını belirterek “Bu doğrultuda fuarımızın bereketli geçmesini diliyor, başta üreticilerimiz olmak üzere, tüm halkımızı fuarımıza davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.