GÜNÜN KOŞULLARINA UYGUN KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

DİĞER 10.05.2019 - 15:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3487+ kez okundu.
 

GÜNÜN KOŞULLARINA UYGUN KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Burdur Belediyesi tarafından yeniden düzenlenmek üzere söküm çalışmaları yapılan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandı.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara öncelik veriliyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki kaldırımlar yenilenmek üzere söküldü ve engelli yönetmeliğine uygun yeni kaldırımların yapımına başlandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Göreve geldiğimiz günden itibaren ,Burdur’umuzun çehresine yakışmayan farklılıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kaldırım çalışmalarımızı bugüne kadar ara vermeden devam ettik. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde de kaldırım çalışmaları ile engelli yönetmeliğine uygun kaldırımları vatandaşlarımıza kazandıracağız. Yaptığımız kaldırım çalışmalarını, öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesini sağlamaktır. Mahallemizde yapımına başladığımız kaldırım çalışmaları toplamda 4403 m2 olup, Haziran ayında yapımını tamamlamış olacağız. Burdur’umuzu hak ettiği modern bir görünüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Mahallede çalışmaların en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor” dedi  
Burdur Belediyesi tarafından yeniden düzenlenmek üzere söküm çalışmaları yapılan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde kaldırım düzenleme çalışmalarına başlandı.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara öncelik veriliyor. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki kaldırımlar yenilenmek üzere söküldü ve engelli yönetmeliğine uygun yeni kaldırımların yapımına başlandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Göreve geldiğimiz günden itibaren ,Burdur’umuzun çehresine yakışmayan farklılıkları ortadan kaldırarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kaldırım çalışmalarımızı bugüne kadar ara vermeden devam ettik. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde de kaldırım çalışmaları ile engelli yönetmeliğine uygun kaldırımları vatandaşlarımıza kazandıracağız. Yaptığımız kaldırım çalışmalarını, öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesini sağlamaktır. Mahallemizde yapımına başladığımız kaldırım çalışmaları toplamda 4403 m2 olup, Haziran ayında yapımını tamamlamış olacağız. Burdur’umuzu hak ettiği modern bir görünüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Mahallede çalışmaların en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.