GÜZELLİĞİN AÇIK HAVA MODU! AÇIKHAVADA GÜZELLEŞİN

SANAT 02.06.2022 - 11:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4063+ kez okundu.
 

GÜZELLİĞİN AÇIK HAVA MODU! AÇIKHAVADA GÜZELLEŞİN

Makyaj Tasarım Merkezi, Merkez bünyesindeki açık hava bölümünde ise dileyen konuklar işlemlerini burada en ferah şekilde yaptırabiliyor.
Nihan Tokat’ın FSM Bulvarı’nda hayata geçirdiği The HairPort Saç, Tırnak ve Makyaj Tasarım Merkezi, Bursa sosyal yaşamının tanınmış isimlerini katılımıyla hizmete girdi. Merkez bünyesindeki açıkhava bölümünde ise dileyen konuklar işlemlerini burada en ferah şekilde yaptırabiliyor. Bursalılara VIP hizmet deneyemini tam anlamıyla yaşatmak adına The HairPort Saç, Tırnak ve Makyaj Tasarım Merkezi’ni hizmete sunan Nihan Tokat, ‘Yaza Merhaba Partisi’ konseptinde gerçekleşen açılışında seçkin konuklarını ağırladı. Bursa sosyal yaşamının tanınmış isimlerini kemancı kızların karşıladığı törende The HairPort’un açılış kurdelesini Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nihan Tokat ile birlikte kesti. The HairPort’un VIP bölümünün yanısıra en dikkatçeken noktalarından biri de açıkhava uygulama kısmı. Dileyen konuklar burada saç, makyaj, nail art, kalıcı oje gibi çeşitli uygulamaları yaptırabiliyor. Bursalılara en iyi hizmeti verme konusunda iddialı olduklarını söyleyen Nihan Tokat, “Alanında uzman ekibimizin yanısıra dünya markaları ürünlerimizle konuklarımızı kendilerini iyi hissettirmek için buradayız” dedi.  
Makyaj Tasarım Merkezi, Merkez bünyesindeki açık hava bölümünde ise dileyen konuklar işlemlerini burada en ferah şekilde yaptırabiliyor.

Nihan Tokat’ın FSM Bulvarı’nda hayata geçirdiği The HairPort Saç, Tırnak ve Makyaj Tasarım Merkezi, Bursa sosyal yaşamının tanınmış isimlerini katılımıyla hizmete girdi. Merkez bünyesindeki açıkhava bölümünde ise dileyen konuklar işlemlerini burada en ferah şekilde yaptırabiliyor.

Bursalılara VIP hizmet deneyemini tam anlamıyla yaşatmak adına The HairPort Saç, Tırnak ve Makyaj Tasarım Merkezi’ni hizmete sunan Nihan Tokat, ‘Yaza Merhaba Partisi’ konseptinde gerçekleşen açılışında seçkin konuklarını ağırladı. Bursa sosyal yaşamının tanınmış isimlerini kemancı kızların karşıladığı törende The HairPort’un açılış kurdelesini Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nihan Tokat ile birlikte kesti. The HairPort’un VIP bölümünün yanısıra en dikkatçeken noktalarından biri de açıkhava uygulama kısmı. Dileyen konuklar burada saç, makyaj, nail art, kalıcı oje gibi çeşitli uygulamaları yaptırabiliyor. Bursalılara en iyi hizmeti verme konusunda iddialı olduklarını söyleyen Nihan Tokat, “Alanında uzman ekibimizin yanısıra dünya markaları ürünlerimizle konuklarımızı kendilerini iyi hissettirmek için buradayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.