GÜZELLİK ONDAN SORULUR (CLARUS GÜZELLİK MERKEZİ)

SAĞLIK 14.02.2022 - 18:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3000+ kez okundu.
 

GÜZELLİK ONDAN SORULUR (CLARUS GÜZELLİK MERKEZİ)

Yasemin Namlı'nın işletmesi CLARUS GÜZELLİK MERKEZİ rakiplerini geri planda bırakarak ön plana çıkmayı başardı
Ankara'da Tunalı Hilmi Caddesi'nde bulunan ve Medikal Cilt Bakımı, Protez Tırnak, Manikür, Pedikür, Kalıcı Oje, Kaş Bakımı, Lazer Epilasyon, Bölgesel İncelme, Sıkılaşma, Cold Plazma ve daha birçok bakım işlemlerinin yer aldığı, Yasemin Namlı'nın işletmesi CLARUS GÜZELLİK MERKEZİ rakiplerini geri planda bırakarak ön plana çıkmayı başardı. Gerek fiziksel gerekse sosyal medyadan gördükleri yoğun ilgi karşısında mutlu olduklarını belirten Yasemin Namlı hikayesinin başlangıcını şu sözlerle özetliyor: "2013 yılında Bahçelievler Ankara'da bir arkadaşımla çalışmaya başladığım bu sektörde 2021 Eylül ayı itibari ile kendi merkezimi açarak bilgi ve deneyimlerimi, tecrübelerimi, yenilenen teknolojiyi takip ederek siz sevgili danışanlarıma hizmet vermekten mutluluk duyuyorum. İşini severek yapan profesyonel tecrübeli kadromla son teknoloji cihazlarımızla sizleri merkezimizden mutlu göndermek en büyük hedefimiz. Her geçen gün büyüyen CLARUS GÜZELLİK ailemle zor zamanlardan geçtiğimiz pandemi günlerinde güzelliğinden ödün vermeyen, bakımlarını aksatmayan sizlere bir dokunuş da biz yapmak istiyoruz" dedi.  
Yasemin Namlı'nın işletmesi CLARUS GÜZELLİK MERKEZİ rakiplerini geri planda bırakarak ön plana çıkmayı başardı

Ankara'da Tunalı Hilmi Caddesi'nde bulunan ve Medikal Cilt Bakımı, Protez Tırnak, Manikür, Pedikür, Kalıcı Oje, Kaş Bakımı, Lazer Epilasyon, Bölgesel İncelme, Sıkılaşma, Cold Plazma ve daha birçok bakım işlemlerinin yer aldığı, Yasemin Namlı'nın işletmesi CLARUS GÜZELLİK MERKEZİ rakiplerini geri planda bırakarak ön plana çıkmayı başardı.

Gerek fiziksel gerekse sosyal medyadan gördükleri yoğun ilgi karşısında mutlu olduklarını belirten Yasemin Namlı hikayesinin başlangıcını şu sözlerle özetliyor: "2013 yılında Bahçelievler Ankara'da bir arkadaşımla çalışmaya başladığım bu sektörde 2021 Eylül ayı itibari ile kendi merkezimi açarak bilgi ve deneyimlerimi, tecrübelerimi, yenilenen teknolojiyi takip ederek siz sevgili danışanlarıma hizmet vermekten mutluluk duyuyorum. İşini severek yapan profesyonel tecrübeli kadromla son teknoloji cihazlarımızla sizleri merkezimizden mutlu göndermek en büyük hedefimiz. Her geçen gün büyüyen CLARUS GÜZELLİK ailemle zor zamanlardan geçtiğimiz pandemi günlerinde güzelliğinden ödün vermeyen, bakımlarını aksatmayan sizlere bir dokunuş da biz yapmak istiyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.