HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞAN BİR KİŞİ TUTUKLANDI BİR KİŞİ SERBEST

ASAYİŞ 20.07.2020 - 15:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3869+ kez okundu.
 

HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞAN BİR KİŞİ TUTUKLANDI BİR KİŞİ SERBEST

Hırsızlık olayına karışan Y.G ve S.O Antalya İlinde Burdur ve Antalya hırsızlık masası ekipleri ile koordineli şekilde yürütülen çalışma sonucu yakalanmıştır.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, geçtiğimiz hafta Perşembe günü gece saatlerinde meydana gelen Oto Hırsızlığı ve Otodan Hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen şüpheli Y.G. isimli şahıs, hırsızlık olayına konu aracı terk ettikten sonra kaçtığı Antalya İlinde Burdur ve Antalya hırsızlık masası ekipleri ile koordineli şekilde yürütülen çalışma sonucu yakalanmıştır. Şüpheli şahsın yakalama anında yapılan üst aramasında yine farklı bir otodan hırsızlık olayında elde ettiği 2 adet plaka ve hırsızlık olaylarında kullanmış olduğu değerlendirilen çeşitli aletler (tornavida, spatula, ingiliz anahtarı, kablolar) ele geçirilmiştir. Antalya İlinden İlimize intikal ettirilerek gözaltına alınan Y.G. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Ayrıca 17.07.2020 günü meydana gelen İş Yerinden Hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan şüpheşi S.O. isimli şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği Savcılık tarafından serbest bırakılmıştır.  
Hırsızlık olayına karışan Y.G ve S.O Antalya İlinde Burdur ve Antalya hırsızlık masası ekipleri ile koordineli şekilde yürütülen çalışma sonucu yakalanmıştır.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, geçtiğimiz hafta Perşembe günü gece saatlerinde meydana gelen Oto Hırsızlığı ve Otodan Hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen şüpheli Y.G. isimli şahıs, hırsızlık olayına konu aracı terk ettikten sonra kaçtığı Antalya İlinde Burdur ve Antalya hırsızlık masası ekipleri ile koordineli şekilde yürütülen çalışma sonucu yakalanmıştır.

Şüpheli şahsın yakalama anında yapılan üst aramasında yine farklı bir otodan hırsızlık olayında elde ettiği 2 adet plaka ve hırsızlık olaylarında kullanmış olduğu değerlendirilen çeşitli aletler (tornavida, spatula, ingiliz anahtarı, kablolar) ele geçirilmiştir.

Antalya İlinden İlimize intikal ettirilerek gözaltına alınan Y.G. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Ayrıca 17.07.2020 günü meydana gelen İş Yerinden Hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan şüpheşi S.O. isimli şahıs işlemlerinin ardından sevk edildiği Savcılık tarafından serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.