HALK BULUŞMALARI “RÛBERÛ” GÜNÜ BAŞLATTI

GÜNDEM 26.03.2022 - 12:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3628+ kez okundu.
 

HALK BULUŞMALARI “RÛBERÛ” GÜNÜ BAŞLATTI

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik AK Parti İl Başkanlığı’nda halk buluşmaları “Rûberû” günü çalışmalarına yeniden başladı.
  Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, yeniden “Halk Buluşmaları “Hûberû” çalışmalarını  başlattı. Katılımcıların büyük çoğunluğu kızının yada oğlunun aldığı eğitim ile ilgili bir iş talebiyle  geldiği gözlenirken bir köy muhtarının tarım arazilerine gidiş gelişleri için kendisinden iş makine  ve ekipmanları için geldiği kayıt çalışmaları sırasında anlaşıldı. Bazı şahıslar ise komşusunun kızı ve oğlunun devlet sektöründeki iş taleplerinin kolaylaştırılması için geldiği dikkatten kaçmadı.    Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, yaptığı açıklamada; 2019 yılı Aralık ayı sonlarında Çin’in Huvei kentinde ortaya çıkması nedeni ile halk günü çalışmalarımıza ara vermiştik pandemi ve buna bağlı sıkıntıların bu gün ki seviyeye düşmesinin ardından halk buluşmaları “Rûberû” bu cümleyi Cumhurbaşkanımız çok kullanmaktadır. Farsça “Yüz yüze görüşme” anlamına gelmekte bizde bu çalışmamız da sadece il merkezimize ayırdık ve 10.000 kişiye mesaj çektik. Halkımızın bize ulaşmasını sağlamak üzere Burdur merkez köyleri ilçe ve köylerinde bize ulaşma imkanını sağlamak amacı ile çalışmaları sürdüreceğiz. Özçelik halkımız bana telefon veya farklı ulaşım araçları ile ulaşabilmektedir. Ancak halkımız ise Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarım nedeniyle bazen acil konuları hariç ulaşamamaktadır. Milletvekili olarak bizim görevimiz bunu kolaylaştırmak çözülmesi mümkün olan konuları ilgili kurumlara ulaştırmak ve iş akdiyle bize gelen ana, baba ve gençlerimize destek olmaktır dedi.
Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik AK Parti İl Başkanlığı’nda halk buluşmaları “Rûberû” günü çalışmalarına yeniden başladı.

  Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, yeniden “Halk Buluşmaları “Hûberû” çalışmalarını  başlattı. Katılımcıların büyük çoğunluğu kızının yada oğlunun aldığı eğitim ile ilgili bir iş talebiyle  geldiği gözlenirken bir köy muhtarının tarım arazilerine gidiş gelişleri için kendisinden iş makine  ve ekipmanları için geldiği kayıt çalışmaları sırasında anlaşıldı. Bazı şahıslar ise komşusunun kızı ve oğlunun devlet sektöründeki iş taleplerinin kolaylaştırılması için geldiği dikkatten kaçmadı.

   Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, yaptığı açıklamada; 2019 yılı Aralık ayı sonlarında Çin’in Huvei kentinde ortaya çıkması nedeni ile halk günü çalışmalarımıza ara vermiştik pandemi ve buna bağlı sıkıntıların bu gün ki seviyeye düşmesinin ardından halk buluşmaları “Rûberû” bu cümleyi Cumhurbaşkanımız çok kullanmaktadır. Farsça “Yüz yüze görüşme” anlamına gelmekte bizde bu çalışmamız da sadece il merkezimize ayırdık ve 10.000 kişiye mesaj çektik. Halkımızın bize ulaşmasını sağlamak üzere Burdur merkez köyleri ilçe ve köylerinde bize ulaşma imkanını sağlamak amacı ile çalışmaları sürdüreceğiz.

Özçelik halkımız bana telefon veya farklı ulaşım araçları ile ulaşabilmektedir. Ancak halkımız ise Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarım nedeniyle bazen acil konuları hariç ulaşamamaktadır. Milletvekili olarak bizim görevimiz bunu kolaylaştırmak çözülmesi mümkün olan konuları ilgili kurumlara ulaştırmak ve iş akdiyle bize gelen ana, baba ve gençlerimize destek olmaktır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.