HALK OTOBÜSLERİ DENETİMİ ARTIK DİJİTAL ORTAMDA

TEKNOLOJİ 30.01.2020 - 15:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3493+ kez okundu.
 

HALK OTOBÜSLERİ DENETİMİ ARTIK DİJİTAL ORTAMDA

Burdur Belediyesi tarafından uygulamaya konulan VTS Kent Kart Takip Sistemi ile Zabıta ekipleri halk otobüslerini online olarak takip ediyor.
Televizyon aracılığı ile birebir izlenebilen elektronik denetim sistemi, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından halk otobüslerine kurularak, Burdur Belediyesi tarafından kullanılmaya başlandı. VTS Kent Kart Takip Sistemi ile Zabıta ekipleri, sürücü, yol güzergahı, araç hızı, kural ihlalleri ve gerekli durumlarda otobüsün içerisinde bulunan kamera dahil olmak üzere birçok durum, anbean takip ediliyor. BAŞKAN ERCENGİZ, VTS KENT KART SİSTEMİNİ İNCELEDİ Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Zabıta Müdürlüğü’ne kurulan VTS Kent Kart Sistemini inceledi. Zabıta ekiplerinin görevleri için kolaylık sağlayan VTS Kent Kart Sistemini beğendiğini açıklayan Başkan Ercengiz, “Halk Otobüslerine kurulan sistem ve belediye zabıta müdürlüğünde oluşturulan mekanizma ile vatandaşlarımızın şikayetleri anında elektronik ortamda değerlendirilecek, otobüs şoföründen, yol güzergahına, otobüsün anlık hızından, kural ihlallerine varıncaya kadar birçok detayın televizyondan birebir denetlenebildiği iyi bir sistem Sistemi aynı zamanda kendi bilgisayarımdan da kullanarak, takipte olacağım.” Şeklinde konuştu.  
Burdur Belediyesi tarafından uygulamaya konulan VTS Kent Kart Takip Sistemi ile Zabıta ekipleri halk otobüslerini online olarak takip ediyor.

Televizyon aracılığı ile birebir izlenebilen elektronik denetim sistemi, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından halk otobüslerine kurularak, Burdur Belediyesi tarafından kullanılmaya başlandı. VTS Kent Kart Takip Sistemi ile Zabıta ekipleri, sürücü, yol güzergahı, araç hızı, kural ihlalleri ve gerekli durumlarda otobüsün içerisinde bulunan kamera dahil olmak üzere birçok durum, anbean takip ediliyor.

BAŞKAN ERCENGİZ, VTS KENT KART SİSTEMİNİ İNCELEDİ

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Zabıta Müdürlüğü’ne kurulan VTS Kent Kart Sistemini inceledi. Zabıta ekiplerinin görevleri için kolaylık sağlayan VTS Kent Kart Sistemini beğendiğini açıklayan Başkan Ercengiz, “Halk Otobüslerine kurulan sistem ve belediye zabıta müdürlüğünde oluşturulan mekanizma ile vatandaşlarımızın şikayetleri anında elektronik ortamda değerlendirilecek, otobüs şoföründen, yol güzergahına, otobüsün anlık hızından, kural ihlallerine varıncaya kadar birçok detayın televizyondan birebir denetlenebildiği iyi bir sistem Sistemi aynı zamanda kendi bilgisayarımdan da kullanarak, takipte olacağım.” Şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.