HALKIN SAĞLIĞI İÇİN HAYIRSEVERLER PROTOKOL İMZALADI

SAĞLIK 20.09.2019 - 14:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4006+ kez okundu.
 

HALKIN SAĞLIĞI İÇİN HAYIRSEVERLER PROTOKOL İMZALADI

Hayırseverler Tarafından Karamanlı Ve Gölhisar’a Yapılacak Sağlık Tesislerinin Protokolleri İmzalandı
Burdur Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine başta Vali Hasan Şıldak, ilçe kaymakamları ve hayırseverler katıldı Burdur valisi Hasan Şıldak imza töreninde yaptığı açıklamada “Bugün ikinci olarak gerçekleştireceğimiz protokol Gölhisar İlçemizde bir Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin. Aile Sağlığı Merkezimiz Ulu cami Mahallesinde yapılacak. Mülkiyeti İlçemizin hayırseverlerinden Ümmühan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş’a ait. Yine hayırsever vatandaşlarımızdan Mustafa Eravcı bu yapımı gerçekleştirecek. Bir veya iki hekimlik bir kapasiteye sahip olacak olan Aile Sağlığı Merkezi toplam 241 metre kare oturma alanına sahip olacak. Söz konusu Merkezimize hayırseverimizin talebi üzerine “Mustafa Eravcı Aile Sağlığı Merkezi” ismini vereceğiz. Hayırseverlerimize sağlık alanında yaptıkları bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyor, yapılacak sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  Bugün hayırlı bir iş için toplandık. Burdur’umuzun iki İlçesinde hayırsever vatandaşlarımız tarafından sağlık tesisi alanında bazı girişimler oldu. Sağlık Müdürlüğümüz bunları organize etti ve şuan da protokolünü imzalayacağız. İlk olarak Karamanlı İlçemizde, Çamlık Mahallesinde mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan arsa üzerinde hayırsever vatandaşımız Fidan Ören tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak inşa edilecek olan binamız 134 metre karelik bir alana oturtulacak. Bu İstasyonda İlçemizin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak. “Bugün ikinci olarak gerçekleştireceğimiz protokol Gölhisar İlçemizde bir Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin. Aile Sağlığı Merkezimiz Ulu cami Mahallesinde yapılacak. Mülkiyeti İlçemizin hayırseverlerinden Ümmühan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş’a ait. Yine hayırsever vatandaşlarımızdan Mustafa Eravcı bu yapımı gerçekleştirecek. Bir veya iki hekimlik bir kapasiteye sahip olacak olan Aile Sağlığı Merkezi toplam 241 metre kare oturma alanına sahip olacak. Söz konusu Merkezimize hayırseverimizin talebi üzerine “Mustafa Eravcı Aile Sağlığı Merkezi” ismini vereceğiz.
Hayırseverler Tarafından Karamanlı Ve Gölhisar’a Yapılacak Sağlık Tesislerinin Protokolleri İmzalandı

Burdur Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine başta Vali Hasan Şıldak, ilçe kaymakamları ve hayırseverler katıldı Burdur valisi Hasan Şıldak imza töreninde yaptığı açıklamada “Bugün ikinci olarak gerçekleştireceğimiz protokol Gölhisar İlçemizde bir Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin. Aile Sağlığı Merkezimiz Ulu cami Mahallesinde yapılacak. Mülkiyeti İlçemizin hayırseverlerinden Ümmühan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş’a ait. Yine hayırsever vatandaşlarımızdan Mustafa Eravcı bu yapımı gerçekleştirecek. Bir veya iki hekimlik bir kapasiteye sahip olacak olan Aile Sağlığı Merkezi toplam 241 metre kare oturma alanına sahip olacak. Söz konusu Merkezimize hayırseverimizin talebi üzerine “Mustafa Eravcı Aile Sağlığı Merkezi” ismini vereceğiz. Hayırseverlerimize sağlık alanında yaptıkları bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyor, yapılacak sağlık tesislerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Bugün hayırlı bir iş için toplandık. Burdur’umuzun iki İlçesinde hayırsever vatandaşlarımız tarafından sağlık tesisi alanında bazı girişimler oldu. Sağlık Müdürlüğümüz bunları organize etti ve şuan da protokolünü imzalayacağız. İlk olarak Karamanlı İlçemizde, Çamlık Mahallesinde mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan arsa üzerinde hayırsever vatandaşımız Fidan Ören tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak inşa edilecek olan binamız 134 metre karelik bir alana oturtulacak. Bu İstasyonda İlçemizin önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

“Bugün ikinci olarak gerçekleştireceğimiz protokol Gölhisar İlçemizde bir Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin. Aile Sağlığı Merkezimiz Ulu cami Mahallesinde yapılacak. Mülkiyeti İlçemizin hayırseverlerinden Ümmühan Ertuğrul ve Zeynep Serttaş’a ait. Yine hayırsever vatandaşlarımızdan Mustafa Eravcı bu yapımı gerçekleştirecek. Bir veya iki hekimlik bir kapasiteye sahip olacak olan Aile Sağlığı Merkezi toplam 241 metre kare oturma alanına sahip olacak. Söz konusu Merkezimize hayırseverimizin talebi üzerine “Mustafa Eravcı Aile Sağlığı Merkezi” ismini vereceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.