HASTANENİN SORUNUNU BELEDİYELER BİRLİĞİ ÇÖZDÜ

YAŞAM 18.09.2021 - 14:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3880+ kez okundu.
 

HASTANENİN SORUNUNU BELEDİYELER BİRLİĞİ ÇÖZDÜ

Burdur Devlet Hastanesi yönetimi, sorunun çözülmesinden dolayı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür ettiler.
  Hastane yönetiminin Bucak Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Emrullah Ünal’dan yardım talebine kayıtsız kalmayan Başkan Ünal Ekipleri ve Yeni Kanal açma aracını Burdur Devlet Hastanesine göndererek sorunu çözdü.                .                 Bucak Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Emrullah Ünal “ Burdur Devlet Hastanemizde meydana gelen sorun için hastane yönetimi bizden sorunun çözümü için yardım talebinde bulundu. Derhal Belediyemize yeni kazandırdığımız kanal açma aracımızı ve ekiplerimizi göndererek sorunun çözümünü sağladık. Her zaman söylediğim gibi sağlık kurumlarımız bizim için değerli, sağlık kurumlarımızın sorunlarının çözümü noktasında tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ayrıca biz Burdur olarak hep biriz, birlikteyiz. Burdur’umuzun her hangi bir noktasındaki sorun bizim de sorunumuzdur, sorunun çözümü için elimizden gelen gayreti gösteririz.” dedi.   
Burdur Devlet Hastanesi yönetimi, sorunun çözülmesinden dolayı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür ettiler.

  Hastane yönetiminin Bucak Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Emrullah Ünal’dan yardım talebine kayıtsız kalmayan Başkan Ünal Ekipleri ve Yeni Kanal açma aracını Burdur Devlet Hastanesine göndererek sorunu çözdü.                .

                Bucak Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Emrullah Ünal “ Burdur Devlet Hastanemizde meydana gelen sorun için hastane yönetimi bizden sorunun çözümü için yardım talebinde bulundu. Derhal Belediyemize yeni kazandırdığımız kanal açma aracımızı ve ekiplerimizi göndererek sorunun çözümünü sağladık. Her zaman söylediğim gibi sağlık kurumlarımız bizim için değerli, sağlık kurumlarımızın sorunlarının çözümü noktasında tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ayrıca biz Burdur olarak hep biriz, birlikteyiz. Burdur’umuzun her hangi bir noktasındaki sorun bizim de sorunumuzdur, sorunun çözümü için elimizden gelen gayreti gösteririz.” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.