HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI NEBATİ İŞ DÜNYASINA SESLENDİ

EKONOMİ 04.03.2019 - 13:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4015+ kez okundu.
 

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI NEBATİ İŞ DÜNYASINA SESLENDİ

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, “iş dünyasının Türkiye için önemli bir yapı taşı olduğunu, iş adamlarının sorunlarının çözümü noktasında hızlı hareket etmeleri gerektiğini belirtti.”
Burdur’da iş dünyası ve sivil toplum kuruluş temsilcileriyle Burdur öğretmenevi konferans salonunda bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, iş dünyasının Türkiye için önemli bir yapı taşı olduğunu, iş adamlarının İşletmelerin sorunlarının çözümü noktasında hızlı hareket etmeleri gerektiğini belirtti.  Yerelde görülebilecek aksaklıkların merkezi idare aracılığıyla çözümü noktasında ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koymaya çalıştıklarını ifade eden Nebati, Türkiye'nin Gezi olayları, 17-25 Aralık gibi birçok süreçten geçtiğini anımsattı. Ülkeyi zor duruma düşürme planlarının   ekonomik operasyonlarla gerçekleştirilmek istendiğine dikkati çeken Nureddin Nebati, şöyle konuştu:    ÜLKENİN VE İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN HIZLI HAREKET EDİYORUZ  “Yepyeni bir sistemle hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle hızlı adım atmak hızlı karar almak amacımızdır. Ülkenin geleceği hızlı büyüyerek devam ediyor bu durumu kıskananlar var, rahatsız olanlar var, bu ülkeye zarar vermek için iç ve dış güçler var.  Bizi devirmeye çalışan operasyonlar yapılıyor bu operasyonları bertaraf edebilecek güce sahibiz çünkü devler millet el ele, omuz omuza. Gezi olaylarıyla başlayan 17-25 aralık darbe girişimi Kobani olayları ve sonrasında da 15 Temmuz darbe Girişimi’nin tek amacı bu ülkeyi, seçilmiş hükümetini önce yıkmak ve yakalanmış muhteşem büyümeyi durdurmaktı. Bunların hepsini atlattık denemedikleri hiçbir yol kalmadı ta ki 10 ağustosta ekonomik olarak bu ülke saldırıya uğrayıncaya kadar ülkeyi devirmeye çalışanlar umutlarını sürdürdü             SANAL MEDYA MANİPLASYONU İLE HÜKÜMETİ DEVİRMEYE KALKIŞTILAR Özellikle sanal medyadaki destekçileriyle ülke finansman yapısını önce yıkmak sonra hükümeti devirme operasyonunu ortaya koydular ama biz atlattık.10 ağustosta başlayan döviz üzerinde yapılmış büyük operasyon hızlı bir şekilde bertaraf edildi. Hemen 1 ay sonra bakanımızın açıkladığı programda enflasyonun yıl sonundaki rakamları söylediğimizde bıyık altından gülenler vardı. Bu rakamlar tutmaması temennisinde bulunanlar yıl sonunda açıklanmış olan rakamları görünce hayal kırıklığına uğradılar. Türkiye atmış olduğu adımlar çerçevesinde yıl sonunda elde etmiş olduğu başarıyı önümüzdeki yıllar içerisinde de gerçekleştireceğine ilişkin mesaj vermiş oldu. Hayatları sanal dünyadaki yalanlarla geçirenler bunları dışarıdan aldıkları suflelerle gerçekleştirenler bir kez daha hayal kırıklığına uğradılar. Bu ülkeyle uğraşmayın bu ülke hepimizin bu ülkeyle kavga etmeyin bu milletle hesaplaşmaya girmeyen kaybedenler muhakkak ki sizler olursunuz.”  İş dünyasına müjdelerle gelen Nurettin Nebati iş dünyasına yeni istihdam alanları yaratmaları halinde kendilerine hükümetin çeşitli destekler ve vergi avantajları vereceği hakkında bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı.  
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, “iş dünyasının Türkiye için önemli bir yapı taşı olduğunu, iş adamlarının sorunlarının çözümü noktasında hızlı hareket etmeleri gerektiğini belirtti.”

Burdur’da iş dünyası ve sivil toplum kuruluş temsilcileriyle Burdur öğretmenevi konferans salonunda bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, iş dünyasının Türkiye için önemli bir yapı taşı olduğunu, iş adamlarının İşletmelerin sorunlarının çözümü noktasında hızlı hareket etmeleri gerektiğini belirtti. 

Yerelde görülebilecek aksaklıkların merkezi idare aracılığıyla çözümü noktasında ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koymaya çalıştıklarını ifade eden Nebati, Türkiye'nin Gezi olayları, 17-25 Aralık gibi birçok süreçten geçtiğini anımsattı. Ülkeyi zor duruma düşürme planlarının   ekonomik operasyonlarla gerçekleştirilmek istendiğine dikkati çeken Nureddin Nebati, şöyle konuştu:

   ÜLKENİN VE İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN HIZLI HAREKET EDİYORUZ 

“Yepyeni bir sistemle hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle hızlı adım atmak hızlı karar almak amacımızdır. Ülkenin geleceği hızlı büyüyerek devam ediyor bu durumu kıskananlar var, rahatsız olanlar var, bu ülkeye zarar vermek için iç ve dış güçler var.  Bizi devirmeye çalışan operasyonlar yapılıyor bu operasyonları bertaraf edebilecek güce sahibiz çünkü devler millet el ele, omuz omuza. Gezi olaylarıyla başlayan 17-25 aralık darbe girişimi Kobani olayları ve sonrasında da 15 Temmuz darbe Girişimi’nin tek amacı bu ülkeyi, seçilmiş hükümetini önce yıkmak ve yakalanmış muhteşem büyümeyi durdurmaktı. Bunların hepsini atlattık denemedikleri hiçbir yol kalmadı ta ki 10 ağustosta ekonomik olarak bu ülke saldırıya uğrayıncaya kadar ülkeyi devirmeye çalışanlar umutlarını sürdürdü

            SANAL MEDYA MANİPLASYONU İLE HÜKÜMETİ DEVİRMEYE KALKIŞTILAR

Özellikle sanal medyadaki destekçileriyle ülke finansman yapısını önce yıkmak sonra hükümeti devirme operasyonunu ortaya koydular ama biz atlattık.10 ağustosta başlayan döviz üzerinde yapılmış büyük operasyon hızlı bir şekilde bertaraf edildi. Hemen 1 ay sonra bakanımızın açıkladığı programda enflasyonun yıl sonundaki rakamları söylediğimizde bıyık altından gülenler vardı. Bu rakamlar tutmaması temennisinde bulunanlar yıl sonunda açıklanmış olan rakamları görünce hayal kırıklığına uğradılar. Türkiye atmış olduğu adımlar çerçevesinde yıl sonunda elde etmiş olduğu başarıyı önümüzdeki yıllar içerisinde de gerçekleştireceğine ilişkin mesaj vermiş oldu. Hayatları sanal dünyadaki yalanlarla geçirenler bunları dışarıdan aldıkları suflelerle gerçekleştirenler bir kez daha hayal kırıklığına uğradılar. Bu ülkeyle uğraşmayın bu ülke hepimizin bu ülkeyle kavga etmeyin bu milletle hesaplaşmaya girmeyen kaybedenler muhakkak ki sizler olursunuz.”

 İş dünyasına müjdelerle gelen Nurettin Nebati iş dünyasına yeni istihdam alanları yaratmaları halinde kendilerine hükümetin çeşitli destekler ve vergi avantajları vereceği hakkında bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.