HUZUREVİ SAKİNLERİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

YAŞAM 13.07.2021 - 15:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2983+ kez okundu.
 

HUZUREVİ SAKİNLERİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

Kovid-19 salgını sebebiyle bir yılı aşkın süredir ziyarete kapalı olan huzurevlerinin, kademeli normalleşme adımları kapsamında yeniden ziyarete açıldı
Burdur Belediyesi’nce Halk Plajında düzenlenen etkinlikte, huzurevi sakinleri keyifli bir gün geçirdi. Düzenlenen pikniğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu, Huzurevi personeli ve sakinleri katıldı. Piknikte konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yaşanılan bu pandemi sürecinde, uzun zamandır huzurevimizde aldığımız sıkı tedbirlerle geldiğimiz şu günlerde yaşlılarımıza yaptığımız bu güzel etkinliğin yaşlılarımızı çok mutlu ettiğini gördük. Bugün de yaşlılarımız temiz havasını solusunlar ve piknik yaparak moral motivasyonları artsın. İnşallah Pandemi sürecinin bir an önce bitmesini ve yaşlılarımızla bu tür güzel etkinliklerle daha sık bir araya geliriz. Onların gözlerindeki mutluluğu, sevinci görmek bizleri daha çok sevindiriyor. Pikniğin düzenlensedin de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
Kovid-19 salgını sebebiyle bir yılı aşkın süredir ziyarete kapalı olan huzurevlerinin, kademeli normalleşme adımları kapsamında yeniden ziyarete açıldı

Burdur Belediyesi’nce Halk Plajında düzenlenen etkinlikte, huzurevi sakinleri keyifli bir gün geçirdi. Düzenlenen pikniğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu, Huzurevi personeli ve sakinleri katıldı.

Piknikte konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yaşanılan bu pandemi sürecinde, uzun zamandır huzurevimizde aldığımız sıkı tedbirlerle geldiğimiz şu günlerde yaşlılarımıza yaptığımız bu güzel etkinliğin yaşlılarımızı çok mutlu ettiğini gördük. Bugün de yaşlılarımız temiz havasını solusunlar ve piknik yaparak moral motivasyonları artsın. İnşallah

Pandemi sürecinin bir an önce bitmesini ve yaşlılarımızla bu tür güzel etkinliklerle daha sık bir araya geliriz. Onların gözlerindeki mutluluğu, sevinci görmek bizleri daha çok sevindiriyor. Pikniğin düzenlensedin de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.