İHMAL SONUCU ÇIKAN YANGINDA 6 EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

YAŞAM 29.07.2017 - 20:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4606+ kez okundu.
 

İHMAL SONUCU ÇIKAN YANGINDA 6 EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Burdur’un Tefenni İlçesine Bağlı Başpınar Köyünde bir kişinin yaktığı ateşi söndürmemesinden çıkan yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi.
Tefenni ilçesi Başpınar köyünde hayatını kaybeden 90 yaşındaki Halil Arık'ın cenaze töreni öncesi iddialara göre yaktığı ateşi söndürmeyen bir kişinin yaktığı ateşten sıçrayan kıvılcımlar ile  Osman Özdemir'e ait bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Hızla büyüyen alevler, 5 eve daha sıçradı. Çevre ilçelerden gelen itfaiye araçlarının bütün çabasına karşılık yangın bitişik nizam da yapılan ahşap evler Köylülerin cenaze törenini bırakarak yangına ilk müdahalesine rağmen yangın söndürülemedi. Köylülerin ellerindeki imkan ile yangına müdahalesine rağmen  ilk önce yangının 5 evi kullanılamaz hale getirmesi üzerine köye gelen itfaiyelerin çabası da yetersiz kaldı. Çıkan yanlığında can kaybı yaşanmaz iken maddi hasar meydana geldi Köy sakinleri, hortumlarla alevlere su sıktı, kovalarla su taşıdı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi. Dumandan etkilenen bazı kişilere de 112 acil servis ekipleri müdahale etti.              VALİ YILMAZ, EN KISA ZAMANDA VATANDAŞIMIZIN YARASI SARILACAK Burdur Valisi Şerif Yılmaz, yaptığı açıklamada; alınan bilgilere göre Tefenni Başpınar köyünde altı ev Gölhisar İlçesinin bir köyünde bir ahır ile ev yandı. Vatandaşlarımızın bilhassa yaz günlerinde yangın konusunda daha dikkatli olmasını istiyoruz. Çıkan yangınlarda can kaybının olmaması bizim için en büyük teselli Sonuç ne olursa olsun bizler vatandaşımızın her zaman yanındayız.yangın sonrasında evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda arkadaşlarımız gereken ilgi ve çabayı göstermektedirler. Çok kısa sürede vatandaşlarımızın yarası sarılacaktır dedi.
Burdur’un Tefenni İlçesine Bağlı Başpınar Köyünde bir kişinin yaktığı ateşi söndürmemesinden çıkan yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi.

Tefenni ilçesi Başpınar köyünde hayatını kaybeden 90 yaşındaki Halil Arık'ın cenaze töreni öncesi iddialara göre yaktığı ateşi söndürmeyen bir kişinin yaktığı ateşten sıçrayan kıvılcımlar ile  Osman Özdemir'e ait bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Hızla büyüyen alevler, 5 eve daha sıçradı. Çevre ilçelerden gelen itfaiye araçlarının bütün çabasına karşılık yangın bitişik nizam da yapılan ahşap evler Köylülerin cenaze törenini bırakarak yangına ilk müdahalesine rağmen yangın söndürülemedi. Köylülerin ellerindeki imkan ile yangına müdahalesine rağmen  ilk önce yangının 5 evi kullanılamaz hale getirmesi üzerine köye gelen itfaiyelerin çabası da yetersiz kaldı. Çıkan yanlığında can kaybı yaşanmaz iken maddi hasar meydana geldi

Köy sakinleri, hortumlarla alevlere su sıktı, kovalarla su taşıdı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi. Dumandan etkilenen bazı kişilere de 112 acil servis ekipleri müdahale etti.

             VALİ YILMAZ, EN KISA ZAMANDA VATANDAŞIMIZIN YARASI SARILACAK

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, yaptığı açıklamada; alınan bilgilere göre Tefenni Başpınar köyünde altı ev Gölhisar İlçesinin bir köyünde bir ahır ile ev yandı. Vatandaşlarımızın bilhassa yaz günlerinde yangın konusunda daha dikkatli olmasını istiyoruz. Çıkan yangınlarda can kaybının olmaması bizim için en büyük teselli Sonuç ne olursa olsun bizler vatandaşımızın her zaman yanındayız.yangın sonrasında evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda arkadaşlarımız gereken ilgi ve çabayı göstermektedirler. Çok kısa sürede vatandaşlarımızın yarası sarılacaktır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.