İL HIFZISSIHHA KURULU VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

SAĞLIK 10.08.2020 - 09:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3554+ kez okundu.
 

İL HIFZISSIHHA KURULU VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında toplandı. “Pandemi kapsamında Kontrollü Sosyal Hayat sürecinde uygulanan tedbirler değerlendirildi.”
Mısırlılar evinde gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve kurul üyesi kurum yöneticileri, sağlık personeli ve oda temsilcisi katıldı. Toplantı gündeminde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Pandemi kapsamında Kontrollü Sosyal Hayat sürecinde uygulanan tedbirler değerlendirildi. Vali Arslantaş toplantıda yaptığı değerlendirmede geride bıraktığımız haftadan itibaren yoğun bir şekilde uygulanan ve hafta sonu da düğün,  nişan vb organizasyonlara yönelik devam eden denetimlerin önemine vurgu yaparak, bu denetimlerin  hassasiyet içerisinde devam edeceğini belirtti. Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel Yönetimler,  Odalar ve STK'lar,  Muhtarlarla birlikte İlin tüm aktörleri olarak, pandemi tedbirlerinin sahada takipçisi olacaklarını belirten Vali Arslantaş, yoğun bir şekilde devam edecek denetimlerle, pandemiyle mücadelede önemli sonuçlar alınacağına inandığını vurguladı. Özellikle hafta sonu yoğun kontrollerin yapıldığı düğün, nikah, nişan vb. organizasyonlarda sıkı denetimlerim yapılmaya devam edeceğini belirten Vali Arslantaş, bütün vatandaşlardan ve hizmet sektöründe yer alan bütün iş yerlerinden tedbirlere uyma konusunda hassasiyet beklediklerini belirterek, maske hijyen ve sosyal mesafenin olmazsa olmaz üç kural olduğunu vurguladı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında toplandı. “Pandemi kapsamında Kontrollü Sosyal Hayat sürecinde uygulanan tedbirler değerlendirildi.”

Mısırlılar evinde gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve kurul üyesi kurum yöneticileri, sağlık personeli ve oda temsilcisi katıldı.

Toplantı gündeminde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Pandemi kapsamında Kontrollü Sosyal Hayat sürecinde uygulanan tedbirler değerlendirildi.

Vali Arslantaş toplantıda yaptığı değerlendirmede geride bıraktığımız haftadan itibaren yoğun bir şekilde uygulanan ve hafta sonu da düğün,  nişan vb organizasyonlara yönelik devam eden denetimlerin önemine vurgu yaparak, bu denetimlerin  hassasiyet içerisinde devam edeceğini belirtti.

Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel Yönetimler,  Odalar ve STK'lar,  Muhtarlarla birlikte İlin tüm aktörleri olarak, pandemi tedbirlerinin sahada takipçisi olacaklarını belirten Vali Arslantaş, yoğun bir şekilde devam edecek denetimlerle, pandemiyle mücadelede önemli sonuçlar alınacağına inandığını vurguladı.

Özellikle hafta sonu yoğun kontrollerin yapıldığı
düğün, nikah, nişan vb. organizasyonlarda sıkı denetimlerim yapılmaya devam edeceğini belirten Vali Arslantaş, bütün vatandaşlardan ve hizmet sektöründe yer alan bütün iş yerlerinden tedbirlere uyma konusunda hassasiyet beklediklerini belirterek, maske hijyen ve sosyal mesafenin olmazsa olmaz üç kural olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.