İL ÖZEL İDARE 2018-2019, YATIRIMLARI ELE ALINDI

GÜNDEM 11.01.2019 - 16:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3420+ kez okundu.
 

İL ÖZEL İDARE 2018-2019, YATIRIMLARI ELE ALINDI

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, İl Özel İdaresi tarafından İlçelerimizde yürütülen hizmetlerin ele alındığı koordinasyon toplantısı yapıldı.
İL Özel İdaresi tarafından düzenlenen toplantı da Burdur Özel İdaresi  eliyşle köyler ve mezralar dahil yatırımların konuşulduğu toplantıda Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Kaymakamlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu.           BURDUR İL ÖZEL İDARESİNİN 2018 YATIRIMLARI VE 2019 HEDEFLERİ KONUŞULDU   İl Özel İdaremiz tarafından İlçelerimizde 2018 yılı içinde yürütülen hizmetler ve 2019 yılı yatırım programı kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendireceklerini ifade etti.  İlçelerimiz ve İl Özel İdaremizin koordinasyon içerisinde çalışacağının altını çizen Valimiz, 2018 yılı yatırımları ve 2019 yatırım programını ayrıntılı olarak el alarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde yapılacak hizmetlerin en verimli şekilde sunulmasını sağlayacaklarını belirterek, bu doğrultuda gereken hassasiyetin gösterilmesi talimatını verdi.  Toplantının devamında Genel Sekreter Yardımcıları Salih Yüksel ve Asım Ertilav görev alanları kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı sunum yaptılar. Yapılan sunumlarda İl Özel İdaresi’nin 2018 yılında tamamlanan ve hala devam eden yatırımları ile 2019 hedefleri ve KÖYDES projeleri hakkında bilgi verildi.     Sunumlar sonrası bir değerlendirme yapan Vali Hasan Şıldak; 2019 yılının yatırım yılı olacağına vurgu yaparak İl Özel İdaresi ve KÖYDES yatırımları ile vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet götürmek için, uyum ve karşılıklı hoşgörü içerisinde bütün personelimiz ile elimizden gelen gayreti ve çalışmayı yapacaklarını ifade etti.  
Vali Hasan Şıldak başkanlığında, İl Özel İdaresi tarafından İlçelerimizde yürütülen hizmetlerin ele alındığı koordinasyon toplantısı yapıldı.

İL Özel İdaresi tarafından düzenlenen toplantı da Burdur Özel İdaresi  eliyşle köyler ve mezralar dahil yatırımların konuşulduğu toplantıda Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Kaymakamlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları ve birim müdürleri hazır bulundu. 

         BURDUR İL ÖZEL İDARESİNİN 2018 YATIRIMLARI VE 2019 HEDEFLERİ KONUŞULDU 

 İl Özel İdaremiz tarafından İlçelerimizde 2018 yılı içinde yürütülen hizmetler ve 2019 yılı yatırım programı kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendireceklerini ifade etti. 

İlçelerimiz ve İl Özel İdaremizin koordinasyon içerisinde çalışacağının altını çizen Valimiz, 2018 yılı yatırımları ve 2019 yatırım programını ayrıntılı olarak el alarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde yapılacak hizmetlerin en verimli şekilde sunulmasını sağlayacaklarını belirterek, bu doğrultuda gereken hassasiyetin gösterilmesi talimatını verdi. 

Toplantının devamında Genel Sekreter Yardımcıları Salih Yüksel ve Asım Ertilav görev alanları kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı sunum yaptılar. Yapılan sunumlarda İl Özel İdaresi’nin 2018 yılında tamamlanan ve hala devam eden yatırımları ile 2019 hedefleri ve KÖYDES projeleri hakkında bilgi verildi.

 

 

Sunumlar sonrası bir değerlendirme yapan Vali Hasan Şıldak; 2019 yılının yatırım yılı olacağına vurgu yaparak İl Özel İdaresi ve KÖYDES yatırımları ile vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet götürmek için, uyum ve karşılıklı hoşgörü içerisinde bütün personelimiz ile elimizden gelen gayreti ve çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.