İLKOKUL ÇOCUKLARI YÖRÜK ÇADIRINDA KÖY KAHVALTISI KEYFİ YAŞADILAR

YAŞAM 31.05.2022 - 12:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4096+ kez okundu.
 

İLKOKUL ÇOCUKLARI YÖRÜK ÇADIRINDA KÖY KAHVALTISI KEYFİ YAŞADILAR

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği, Yörük Çadırında, Sağlıklı Beslenmenin Vazgeçilmezi Kahvaltı Kültürümüzü Gelecek Nesillere Aşılıyoruz
Anadolu Kültüründe önemli yere sahip olan, sabahları günün ilk öğünü kahvaltıyı yeniden geleceğimizin genç nesilleri çocuklarımız gelişim sürecinde düzenli beslenmesini sağlamak gayesi ile İl Sağlık Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi tarafından bugün Burdur Merkez Çatağıl Köyü İlkokulu’nda öğrencilerimize kahvaltı etkinliği düzenlenerek farkındalık faaliyetleri yürütüldü.       Çocuklarımıza, günümüzün önemli hastalıkları arasında sayılan  Obezite ile mücadele faaliyetleri kapsamında ise Fizyoterapistlerimiz eşliğinde yöre halk oyunları ile egzersizler yaptırıldı. Çocuklar açısından günün sonunun mutlu bitmesinden yöneticiler de keyif aldı.     Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Ayla KILIÇ, Yardımcısı Uzm. Dr. Ayşen TİL’in bu konuda hazırladığı proje kapsamında etkinliğimizde çocukların eğlenceli vakit geçirmesine katkı sağladılar. Bir piknik havasına dönüşen etkinlikte çocuklarımızın moral ve motivasyon açısında eğlenceli bir gün geçirmesini sağlayan Çatağıl Köyü Muhtarı, Köy Okulu idareci ve öğretmenleri ile Sivil Toplum kuruluşları yöneticileri gün boyu etkinlikte çocukların ihtiyaçları ve Yörük çadırında kahvaltı etkinliğini konusunu dile getirdiler.  
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği, Yörük Çadırında, Sağlıklı Beslenmenin Vazgeçilmezi Kahvaltı Kültürümüzü Gelecek Nesillere Aşılıyoruz

Anadolu Kültüründe önemli yere sahip olan, sabahları günün ilk öğünü kahvaltıyı yeniden geleceğimizin genç nesilleri çocuklarımız gelişim sürecinde düzenli beslenmesini sağlamak gayesi ile İl Sağlık Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi tarafından bugün Burdur Merkez Çatağıl Köyü İlkokulu’nda öğrencilerimize kahvaltı etkinliği düzenlenerek farkındalık faaliyetleri yürütüldü.  

    Çocuklarımıza, günümüzün önemli hastalıkları arasında sayılan  Obezite ile mücadele faaliyetleri kapsamında ise Fizyoterapistlerimiz eşliğinde yöre halk oyunları ile egzersizler yaptırıldı. Çocuklar açısından günün sonunun mutlu bitmesinden yöneticiler de keyif aldı.

    Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Ayla KILIÇ, Yardımcısı Uzm. Dr. Ayşen TİL’in bu konuda hazırladığı proje kapsamında etkinliğimizde çocukların eğlenceli vakit geçirmesine katkı sağladılar. Bir piknik havasına dönüşen etkinlikte çocuklarımızın moral ve motivasyon açısında eğlenceli bir gün geçirmesini sağlayan Çatağıl Köyü Muhtarı, Köy Okulu idareci ve öğretmenleri ile Sivil Toplum kuruluşları yöneticileri gün boyu etkinlikte çocukların ihtiyaçları ve Yörük çadırında kahvaltı etkinliğini konusunu dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.