İREM YAŞ GÜNÜNÜ BAŞKAN İLE KUTLADI

YAŞAM 12.07.2019 - 22:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3108+ kez okundu.
 

İREM YAŞ GÜNÜNÜ BAŞKAN İLE KUTLADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. 9 ay önce mide kanseri teşhisi konulan ve tedavisi süren lise öğrencisi İrem Ayvalı'ya Doğum günü sürprizi yaptı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İrem Ayvalı’yı doğum gününde evinde ziyaret ederek, doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Ercengiz, doğum günü ziyareti sırasında sanatçı Emre Kaya ile İrem’i telefonla görüştürerek sevincine sevinç kattı. Sanatçı Emre Kaya ile görüşen İrem Ayvalı Sanatçı Emre Kaya’ya konsere gelme sözü verdi. Ayvalı, bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, sürpriz nedeniyle Başkan Ercengiz’e teşekkür etti. Başkan Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugüne kadar fotoğraf paylaşmamaya özen gösterdik, ama bugün İrem artık “18” yaşında. O’nun yaş gününü kutlamak üzere sürpriz yaptık. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun ve olacak biz buna inanıyoruz. Biz bu hastalığı yeneceğiz. Emre Kaya kardeşimiz de telefonda İrem’le görüşerek doğum gününü kutladı, kendisine de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. 9 ay önce mide kanseri teşhisi konulan ve tedavisi süren lise öğrencisi İrem Ayvalı'ya Doğum günü sürprizi yaptı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İrem Ayvalı’yı doğum gününde evinde ziyaret ederek, doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Ercengiz, doğum günü ziyareti sırasında sanatçı Emre Kaya ile İrem’i telefonla görüştürerek sevincine sevinç kattı. Sanatçı Emre Kaya ile görüşen İrem Ayvalı Sanatçı Emre Kaya’ya konsere gelme sözü verdi. Ayvalı, bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, sürpriz nedeniyle Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.

Başkan Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugüne kadar fotoğraf paylaşmamaya özen gösterdik, ama bugün İrem artık “18” yaşında. O’nun yaş gününü kutlamak üzere sürpriz yaptık. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun ve olacak biz buna inanıyoruz. Biz bu hastalığı yeneceğiz. Emre Kaya kardeşimiz de telefonda İrem’le görüşerek doğum gününü kutladı, kendisine de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.