İŞ DÜNYASININ YENİ ROTASI ‘YAŞAR AYDIN’

DİĞER 05.01.2021 - 14:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4183+ kez okundu.
 

İŞ DÜNYASININ YENİ ROTASI ‘YAŞAR AYDIN’

Son dönemdeki çıkışlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’a, iş dünyasından büyük destek geldi.
Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, mevcut siyasetten bağımsız farklı fikirleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu fikirler iş dünyasının da dikkatlerinden kaçmadı. İş dünyasından Aydın’a ilişkin olumlu yorumlar geldi. Rotasını Onur Hareketi’ne kıran iş dünyasından gelen mesajlarda Onur Hareketi’nin yakın izleme alanlarında olduğu, söylemlerinin ülkeyi rahatlatan ve farklı bir bakış açısı sunan yapıda olduğu vurgulandı. “İŞ DÜNYASI DA SİYASETİN KISIRLIĞINDAN YORULDU” Aydın ise iş dünyasından gelen mesajlara teşekkür ederek, “Her şey gibi iş dünyası da kısır siyasi söylemlerden ve çekişmelerden yoruldu. İçeride yaşanan her tartışma her polemik ekonomiyi, işvereni ve işçiyi etkiledi. İş dünyası da bunun farkında. O yüzden doğru ve yeni söylemler ile daha demokratik ve huzurlu bir ortamda iş yapabilmeyi ümit ediyorlar. Bu kilidin anahtarı da Onur Hareketi” ifadelerini kullandı.  
Son dönemdeki çıkışlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’a, iş dünyasından büyük destek geldi.

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, mevcut siyasetten bağımsız farklı fikirleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu fikirler iş dünyasının da dikkatlerinden kaçmadı. İş dünyasından Aydın’a ilişkin olumlu yorumlar geldi. Rotasını Onur Hareketi’ne kıran iş dünyasından gelen mesajlarda Onur Hareketi’nin yakın izleme alanlarında olduğu, söylemlerinin ülkeyi rahatlatan ve farklı bir bakış açısı sunan yapıda olduğu vurgulandı.


“İŞ DÜNYASI DA SİYASETİN KISIRLIĞINDAN YORULDU”
Aydın ise iş dünyasından gelen mesajlara teşekkür ederek, “Her şey gibi iş dünyası da kısır siyasi söylemlerden ve çekişmelerden yoruldu. İçeride yaşanan her tartışma her polemik ekonomiyi, işvereni ve işçiyi etkiledi. İş dünyası da bunun farkında. O yüzden doğru ve yeni söylemler ile daha demokratik ve huzurlu bir ortamda iş yapabilmeyi ümit ediyorlar. Bu kilidin anahtarı da Onur Hareketi” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.