İŞ GARANTİLİ CNC FREZE TEZGÂHI OPERATÖRÜ” AÇILDI

TEKNOLOJİ 01.04.2021 - 16:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3696+ kez okundu.
 

İŞ GARANTİLİ CNC FREZE TEZGÂHI OPERATÖRÜ” AÇILDI

Burdur İŞ-KUR Müdürlüğü tarafından 24 Kişilik İstihdam Garantili CNC Freze Tezgahı Operatörü Kursu Başladı
İŞ-KUR-BAKA-MAKÜ işbirliği ile Burdur ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işyerleri ihtiyaçları göz önünde bulundurularak “CNC FREZE TEZGÂHI OPERATÖRÜ” Mesleğinde İstihdam Garantili Meslekî Eğitim Kursu (MEK) başladı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından teorik kısmı MAKÜ’ de verilecek olan kursun, uygulama kısmı ise Organize Sanayi’de faaliyet gösteren iş yerlerinde verilecek. İŞ-KUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın yaptığı açıklamada “15 Mart 2021 tarihinde açılan ve 12 Haziran 2021 tarihinde sonlanacak olan kursa katılacak kursiyerlere İŞKUR tarafından günlük 55 ₺. ücret ödenecek. Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.  
Burdur İŞ-KUR Müdürlüğü tarafından 24 Kişilik İstihdam Garantili CNC Freze Tezgahı Operatörü Kursu Başladı

İŞ-KUR-BAKA-MAKÜ işbirliği ile Burdur ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işyerleri ihtiyaçları göz önünde bulundurularak “CNC FREZE TEZGÂHI OPERATÖRÜ” Mesleğinde İstihdam Garantili Meslekî Eğitim Kursu (MEK) başladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından teorik kısmı MAKÜ’ de verilecek olan kursun, uygulama kısmı ise Organize Sanayi’de faaliyet gösteren iş yerlerinde verilecek.

İŞ-KUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın yaptığı açıklamada “15 Mart 2021 tarihinde açılan ve 12 Haziran 2021 tarihinde sonlanacak olan kursa katılacak kursiyerlere İŞKUR tarafından günlük 55 ₺. ücret ödenecek. Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.