İSGİD: ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

DİĞER 11.03.2022 - 17:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3172+ kez okundu.
 

İSGİD: ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

İstanbul Samsunlu Genç İşİnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile üçüncü toplantılarını İstanbul hava şartlarından ötürü uzak bağlantı yoluyla gerçekleştirdi.
İSGİD Genel Başkanı Fatih AŞCI ve İSGİD Genel Sekreteri Cennet TAŞDELEN tarafından oturumu açılan toplantıda yoklamanın ardından, oy birliği ile Genel Merkez Binası için komisyon kuruldu, Hukuk ve Adalet işleri Komisyonu Başkanlığı için görev ataması yapıldı ve aidatlar belirlendi. Genel Başkan Fatih AŞCI, Genel Sekreter Cennet TAŞDELEN, Genel Sayman /İdari ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Taner YİĞİT, Genel Başkan Yardımcısı /Halkla İlişkiler ve STK İlişkileri Komisyonu Başkanı Savaş ŞAHİN, Genel Başkan Yardımcısı / Kültür, Sanat Çalışmaları ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Eren KESKİN, Genel Başkan Yardımcısı / Ekonomi İşleri Komisyonu Başkanı Harun ŞENER, Genel Başkan Yardımcısı/ Yerel Yönetimler ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Fatih Sultan ARAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şeyda KARADENİZ, Nuray TÜRKOĞLU ve Akif AŞCI’nın oy birlikleri ile Genel Başkan Yardımcısı / Hukuk ve Adalet İşleri Komisyonu Başkanlığına İsa KESKİN getirildi. Genel Merkez Binası için Kurulan komisyonda Genel Başkan Fatih AŞCI, Genel Sayman / İdari ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Taner YİĞİT, Genel Başkan Yardımcısı / Kültür, Sanat Çalışmaları ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Eren KESKİN, Genel Başkan Yardımcısı / Ekonomi İşleri Komisyonu Başkanı Harun ŞENER ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuray TÜRKOĞLU Yönetim Kurulu üyelerinin oyları ile oluşturuldu. Samsun'un ve Samsunlu'nun, ekonomik, siyasi, gerekse hizmet alanında tüm sorunlarını gurbette çözmeyi amaç edinildiği bildirildi. Yönetimden yapılan yazılı açıklamada ise, “İSGİD'in gelecekteki en önemli hedeflerinden biri Samsunlu genç iş insanlarını var olan tüm genç iş insanları platformları, dernekleri, federasyonları ve konfederasyonları ile bir araya getirip küresel alanda iş birliği yapmalarını sağlamak. Aynı zamanda genç girişimci adayları ve start-up projelerini ilgili yatırım fonları, melek yatırımcılar ve platformlar ile desteklemek, birlikte projeler üretmek. ”denildi.  
İstanbul Samsunlu Genç İşİnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile üçüncü toplantılarını İstanbul hava şartlarından ötürü uzak bağlantı yoluyla gerçekleştirdi.

İSGİD Genel Başkanı Fatih AŞCI ve İSGİD Genel Sekreteri Cennet TAŞDELEN tarafından oturumu açılan toplantıda yoklamanın ardından, oy birliği ile Genel Merkez Binası için komisyon kuruldu, Hukuk ve Adalet işleri Komisyonu Başkanlığı için görev ataması yapıldı ve aidatlar belirlendi.

Genel Başkan Fatih AŞCI, Genel Sekreter Cennet TAŞDELEN, Genel Sayman /İdari ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Taner YİĞİT, Genel Başkan Yardımcısı /Halkla İlişkiler ve STK İlişkileri Komisyonu Başkanı Savaş ŞAHİN, Genel Başkan Yardımcısı / Kültür, Sanat Çalışmaları ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Eren KESKİN, Genel Başkan Yardımcısı / Ekonomi İşleri Komisyonu Başkanı Harun ŞENER, Genel Başkan Yardımcısı/ Yerel Yönetimler ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Fatih Sultan ARAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şeyda KARADENİZ, Nuray TÜRKOĞLU ve Akif AŞCI’nın oy birlikleri ile Genel Başkan Yardımcısı / Hukuk ve Adalet İşleri Komisyonu Başkanlığına İsa KESKİN getirildi.

Genel Merkez Binası için Kurulan komisyonda Genel Başkan Fatih AŞCI, Genel Sayman / İdari ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Taner YİĞİT, Genel Başkan Yardımcısı / Kültür, Sanat Çalışmaları ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Eren KESKİN, Genel Başkan Yardımcısı / Ekonomi İşleri Komisyonu Başkanı Harun ŞENER ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuray TÜRKOĞLU Yönetim Kurulu üyelerinin oyları ile oluşturuldu.

Samsun'un ve Samsunlu'nun, ekonomik, siyasi, gerekse hizmet alanında tüm sorunlarını gurbette çözmeyi amaç edinildiği bildirildi. Yönetimden yapılan yazılı açıklamada ise, “İSGİD'in gelecekteki en önemli hedeflerinden biri Samsunlu genç iş insanlarını var olan tüm genç iş insanları platformları, dernekleri, federasyonları ve konfederasyonları ile bir araya getirip küresel alanda iş birliği yapmalarını sağlamak. Aynı zamanda genç girişimci adayları ve start-up projelerini ilgili yatırım fonları, melek yatırımcılar ve platformlar ile desteklemek, birlikte projeler üretmek. ”denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.