İSMAİL YK 2020’YE “OHA” DİYOR

SANAT 24.03.2020 - 13:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4007+ kez okundu.
 

İSMAİL YK 2020’YE “OHA” DİYOR

Mizahi Sanatçı İsmail YK sevenlerini bir nebze olsun güldürüp rahatlatmak için eğlenceli bir şarkı hazırladı.
  İsmail YK 2020’ye “Oha!” diyor 2020 yılıyla birlikte başlayan koronavirüs salgını tüm dünyayı kasıp kavururken, İsmail YK sevenlerini bir nebze olsun güldürüp rahatlatmak için eğlenceli bir şarkı hazırladı. İsmail YK’nın söz ve müziğine de imza attığı “Oha” şarkısı, renkli klibiyle birlikte dijital platformlarda yayınlandı. Çin’in Wuhan kentinden yayılan koronavirüs, tüm dünyayı etkisi altına aldı. Türkiye’ye de ulaşan salgın nedeniyle insanlar evlerine hapsoldu. İsmail YK bu kaos ortamına kısa bir mola vermek, salgını bir an olsun unutup rahatlamak isteyenler için çok eğlenceli bir şarkı hazırladı.  HEM YAZDI HEM SÖYLEDİ HEM YÖNETTİ İsmail YK’nın hem sözünü yazdığı hem de müziğini yaptığı “Oha” adlı şarkı, Musicom Prodüksiyon etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Düzenlemesine Yurtseven Kardeşler’in imza attığı şarkıya sözleri ve melodisi kadar eğlenceli bir klip çekildi. Birbirinden güzel kızların danslarıyla renk kattığı klibin bir bölümü Almanya’da, bir bölümü de Türkiye’de çekildi. İsmail YK, klibinin yönetmen koltuğunda da kendisi oturdu. OHA Salla salla, boş ver salla Dünya dönsün etrafında Söyle söyle doymadın mı Şıkır şıkır hay maşallah Hele bir de hop de yavrum Azıcık da stop de yavrum Bağırsam vurdumduymazsın Ya kime söylüyorum “Ama aşkım ben daha doymadım” Oha! Doymadın mı sen Oha! Yetmedim mi sana çüş! Patla düş Yaktın öldürdün beni valla Bir ileri bir geri oynatma Kaşıntın mı var Şıkır şıkır şıplatma Hep bana kastın mı var Tirilelli zırdeli bir deli ettin beni Elin ayağın durmaz vurdumduymazsın “Bir daha ver” Oha! Doymadın mı sen Oha! Yetmedim mi sana çüş! Patla düş Yaktın öldürdün beni vallah    
Mizahi Sanatçı İsmail YK sevenlerini bir nebze olsun güldürüp rahatlatmak için eğlenceli bir şarkı hazırladı.

  İsmail YK 2020’ye “Oha!” diyor 2020 yılıyla birlikte başlayan koronavirüs salgını tüm dünyayı kasıp kavururken, İsmail YK sevenlerini bir nebze olsun güldürüp rahatlatmak için eğlenceli bir şarkı hazırladı. İsmail YK’nın söz ve müziğine de imza attığı “Oha” şarkısı, renkli klibiyle birlikte dijital platformlarda yayınlandı. Çin’in Wuhan kentinden yayılan koronavirüs, tüm dünyayı etkisi altına aldı. Türkiye’ye de ulaşan salgın nedeniyle insanlar evlerine hapsoldu. İsmail YK bu kaos ortamına kısa bir mola vermek, salgını bir an olsun unutup rahatlamak isteyenler için çok eğlenceli bir şarkı hazırladı. 

HEM YAZDI HEM SÖYLEDİ HEM YÖNETTİ

İsmail YK’nın hem sözünü yazdığı hem de müziğini yaptığı “Oha” adlı şarkı, Musicom Prodüksiyon etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Düzenlemesine Yurtseven Kardeşler’in imza attığı şarkıya sözleri ve melodisi kadar eğlenceli bir klip çekildi. Birbirinden güzel kızların danslarıyla renk kattığı klibin bir bölümü Almanya’da, bir bölümü de Türkiye’de çekildi. İsmail YK, klibinin yönetmen koltuğunda da kendisi oturdu. OHA Salla salla, boş ver salla Dünya dönsün etrafında Söyle söyle doymadın mı Şıkır şıkır hay maşallah Hele bir de hop de yavrum Azıcık da stop de yavrum Bağırsam vurdumduymazsın Ya kime söylüyorum “Ama aşkım ben daha doymadım” Oha! Doymadın mı sen Oha! Yetmedim mi sana çüş! Patla düş Yaktın öldürdün beni valla Bir ileri bir geri oynatma Kaşıntın mı var Şıkır şıkır şıplatma Hep bana kastın mı var Tirilelli zırdeli bir deli ettin beni Elin ayağın durmaz vurdumduymazsın “Bir daha ver” Oha! Doymadın mı sen Oha! Yetmedim mi sana çüş! Patla düş Yaktın öldürdün beni vallah

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.