İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEKİ EĞİTİM KURS PROTOKOLÜ İMZALANDI

TEKNOLOJİ 18.03.2021 - 11:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3572+ kez okundu.
 

İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEKİ EĞİTİM KURS PROTOKOLÜ İMZALANDI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından teorik kısmı MAKÜ’ de verilecek olan kursun, uygulama kısmı ise Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işyerlerinde verilecektir.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İş birliği ile “CNC Freze Tezgâhı Operatörlüğü” Mesleğine Yönelik düzenlenen İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu Protokolü” imzalandı.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine Burdur Valisi BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Arslantaş başta olmak üzere, MAKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan Güler, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Mustafa Yüce ve BAKA Personeli Uzman Yücel Yıldırım katıldı.   Bugün Taraflar olarak Vali Arslantaş, Rektör Korkmaz, Genel Sekreter Güler ve Müdür Akalım tarafından işbirliği protokolü imzalanan söz konusu Mesleki Eğitim Kursu, Burdur ve Bucak Organize Sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren imalat sanayii işletmelerinde; “CNC Freze Tezgâhı Operatörlüğü” alanında eğitimli personel ihtiyacı oluşması üzerine nitelikli personelin yetiştirilmesi amacıyla, Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, BAKA ve MAKÜ iş birliği ile başlatılmıştır.  
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından teorik kısmı MAKÜ’ de verilecek olan kursun, uygulama kısmı ise Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işyerlerinde verilecektir.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İş birliği ile “CNC Freze Tezgâhı Operatörlüğü” Mesleğine Yönelik düzenlenen İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu Protokolü” imzalandı.
 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine Burdur Valisi BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Arslantaş başta olmak üzere, MAKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan Güler, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, BAKA Burdur Yatırım Destek Ofisi Mustafa Yüce ve BAKA Personeli Uzman Yücel Yıldırım katıldı.
 

Bugün Taraflar olarak Vali Arslantaş, Rektör Korkmaz, Genel Sekreter Güler ve Müdür Akalım tarafından işbirliği protokolü imzalanan söz konusu Mesleki Eğitim Kursu, Burdur ve Bucak Organize Sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren imalat sanayii işletmelerinde; “CNC Freze Tezgâhı Operatörlüğü” alanında eğitimli personel ihtiyacı oluşması üzerine nitelikli personelin yetiştirilmesi amacıyla, Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, BAKA ve MAKÜ iş birliği ile başlatılmıştır.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.