İVANA SERT, GELİNLİĞİNİ BEYAZ BUTİK’TEN SEÇTİ

YAŞAM 21.12.2021 - 08:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3457+ kez okundu.
 

İVANA SERT, GELİNLİĞİNİ BEYAZ BUTİK’TEN SEÇTİ

Turizmci, İş adamı Sezer Dermenci ile Maldivler’de evlenen İvana Sert gelinlik tasarımı için Beyaz Butik’in kapısını çaldı.
Beyaz Butik, ünlü modacı İvana Sert için romantik ve sofistike tarzda bir gelinlik tasarlarken ayrıca özel tasarım gelinlikte, İvana Sert’in fiziğini ortaya çıkaran bir model seçildi. Büyük bir özveriyle Beyaz Butik tasarımcısı İlker Bilgi tarafından tasarlanan gelinlik, sosyal medyada da en çok konuşulan konuların başında geldi. Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir.
Turizmci, İş adamı Sezer Dermenci ile Maldivler’de evlenen İvana Sert gelinlik tasarımı için Beyaz Butik’in kapısını çaldı.

Beyaz Butik, ünlü modacı İvana Sert için romantik ve sofistike tarzda bir gelinlik tasarlarken ayrıca özel tasarım gelinlikte, İvana Sert’in fiziğini ortaya çıkaran bir model seçildi. Büyük bir özveriyle Beyaz Butik tasarımcısı İlker Bilgi tarafından tasarlanan gelinlik, sosyal medyada da en çok konuşulan konuların başında geldi.

Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbıstan Belgrad da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 metre boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.