JANDARMA EKİPLERİ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE VE KADES EĞİTİMİ

YAŞAM 09.04.2022 - 11:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3352+ kez okundu.
 

JANDARMA EKİPLERİ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE VE KADES EĞİTİMİ

Burdur İl Jandarma Ekipleri tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES Eğitim Faaliyetleri aralıksız devam etmektedir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği koordinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Personelinin katılımıyla Altınyayla Mehmet Tuğrul Meslek Yüksek Okulunda eğitim ve öğretim gören (70) kız öğrenciye, kadına yönelik şiddetle mücadele ve KADES konularında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.  Öğrencilere; şiddetin tanımı, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikayet mercileri, KADES uygulaması ile 6284 sayılı kanun kapsamında koruyucu ve önleyici tedbir kararları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Eğitim sonunda (70) kız öğrenciye KADES broşürü dağıtılarak mobil telefonlarına KADES uygulaması indirilmiştir.  
Burdur İl Jandarma Ekipleri tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES Eğitim Faaliyetleri aralıksız devam etmektedir.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği koordinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Personelinin katılımıyla Altınyayla Mehmet Tuğrul Meslek Yüksek Okulunda eğitim ve öğretim gören (70) kız öğrenciye, kadına yönelik şiddetle mücadele ve KADES konularında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir. 

Öğrencilere; şiddetin tanımı, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikayet mercileri, KADES uygulaması ile 6284 sayılı kanun kapsamında koruyucu ve önleyici tedbir kararları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Eğitim sonunda (70) kız öğrenciye KADES broşürü dağıtılarak mobil telefonlarına KADES uygulaması indirilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.