JANDARMA GÖREV BÖLGESİNDE TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI

DİĞER 02.07.2020 - 15:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3089+ kez okundu.
 

JANDARMA GÖREV BÖLGESİNDE TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinden Turizm Seyahat Güvenliğinin Sağlanmasına Yönelik Bölgesel Trafik Uygulaması
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir. Bilhassa havaların ısınması ve araç içinde bulunanların sürücü dahil uyku halinin meydana gelmesi sonucu beklenmeyen kazaların meydana gelmemesi için sürücüler uyarılmaktadır. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumluluk bölgelerinde 01-02 Temmuz 2020 tarihlerinde yol güvenliği dahil Turizm Seyahat Güvenliğinin Sağlanmasına Yönelik Denetim yapılmıştır. 21-jandarma Trafik ekibi ve 44 personelin katılımı ile yapılan denetimlerde (466) araç kontrol edilmiş, (3) araç sürücüsüne/sahibine (396 TL), diğer ceza maddelerinden (12) araç sürücüsüne/sahibine (22.745 TL) olmak üzere toplamda (15) araç sürücüsüne/sahibine (23.141 TL) İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek (5) araç trafikten men edilmiştir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinden Turizm Seyahat Güvenliğinin Sağlanmasına Yönelik Bölgesel Trafik Uygulaması

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir. Bilhassa havaların ısınması ve araç içinde bulunanların sürücü dahil uyku halinin meydana gelmesi sonucu beklenmeyen kazaların meydana gelmemesi için sürücüler uyarılmaktadır.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorumluluk bölgelerinde 01-02 Temmuz 2020 tarihlerinde yol güvenliği dahil Turizm Seyahat Güvenliğinin Sağlanmasına Yönelik Denetim yapılmıştır.

21-jandarma Trafik ekibi ve 44 personelin katılımı ile yapılan denetimlerde (466) araç kontrol edilmiş, (3) araç sürücüsüne/sahibine (396 TL), diğer ceza maddelerinden (12) araç sürücüsüne/sahibine (22.745 TL) olmak üzere toplamda (15) araç sürücüsüne/sahibine (23.141 TL) İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek (5) araç trafikten men edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.