JANDARMA TEŞKİLATININ 183. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

GÜNDEM 14.06.2022 - 12:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4340+ kez okundu.
 

JANDARMA TEŞKİLATININ 183. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Vali Ali Arslantaş, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyarette bulunan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Güder ve Jandarma Personelini kabul etti.
Burdur Valilik Makamında ziyarette Vali Arslantaş’a çiçek takdimi sonrası, İl Jandarma Komutanı Jandarma. Albay  Güder, Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapacakları etkinlikler hakkında Vali Ali Aslantaş’a kısa bilgi aktardı . Türk Jandarma Teşkilatının 183 yıl gibi köklü bir tarihe sahip olduğunu gelişen teknoloji donatıldığını kırsal kesimlerdeki olaylarda ve meydana gelebilecek doğal olaylarda arama ve kurtarma çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü dile getirdi. Türk Jandarma Teşkilatımız kuruluşundan bugüne ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması için fedakarca hizmet ettiğini belirten Burdur Valisi Ali Arslantaş ziyaretlerinden dolayı Jandarma Albay Güder’e ve beraberindeki Jandarma Personeline teşekkür ederek, Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutladığını ve Türk Jandarma Teşkilatının görev anlayışı ile takdir topladığını söyledi.                         BURDUR JANDARMASININ ATLI POLİSLERİ VATANDAŞIN İLGİSİNİ ÇEKTİ Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına kuruluşunun 183 yılı dolaysı ile tören düzenlendi. Törende ilk kez yer alan Jandarma Atlı Birlikleri, İz bulma ve Narkotik köpekleri vatandaşların ilgisini çekti tören alanında düzenlenen stantlardaki teknolojik materyaller ve köpeklerin selamlama duruşları çocukların dikkatlerinden kaçmadı Atatürk Anıtı’na Çelenk koyan Burdur Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Güder ve beraberindeki protokol üyeleri stantları gezdi.                                                     BURDUR ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ Kuruluşunun 183 yılını kutlayan Burdur Jandarma Teşkilatı şehir mezarlığındaki şehitlikte şehir anıtını ve mezarlarını ziyaret ederek çiçek bıraktı. Gün boyu sürecek kutlamalarla sürecek olan etkinliklerde en alt Rutbeden en üst komutana kadar çeşitli kutlamalara devam edilecektir.  
Vali Ali Arslantaş, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyarette bulunan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Güder ve Jandarma Personelini kabul etti.

Burdur Valilik Makamında ziyarette Vali Arslantaş’a çiçek takdimi sonrası, İl Jandarma Komutanı Jandarma. Albay  Güder, Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapacakları etkinlikler hakkında Vali Ali Aslantaş’a kısa bilgi aktardı .

Türk Jandarma Teşkilatının 183 yıl gibi köklü bir tarihe sahip olduğunu gelişen teknoloji donatıldığını kırsal kesimlerdeki olaylarda ve meydana gelebilecek doğal olaylarda arama ve kurtarma çalışmalarını titizlikle yürüttüğünü dile getirdi. Türk Jandarma Teşkilatımız kuruluşundan bugüne ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması için fedakarca hizmet ettiğini belirten Burdur Valisi Ali Arslantaş ziyaretlerinden dolayı Jandarma Albay Güder’e ve beraberindeki Jandarma Personeline teşekkür ederek, Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutladığını ve Türk Jandarma Teşkilatının görev anlayışı ile takdir topladığını söyledi.

                        BURDUR JANDARMASININ ATLI POLİSLERİ VATANDAŞIN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına kuruluşunun 183 yılı dolaysı ile tören düzenlendi. Törende ilk kez yer alan Jandarma Atlı Birlikleri, İz bulma ve Narkotik köpekleri vatandaşların ilgisini çekti tören alanında düzenlenen stantlardaki teknolojik materyaller ve köpeklerin selamlama duruşları çocukların dikkatlerinden kaçmadı Atatürk Anıtı’na Çelenk koyan Burdur Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Güder ve beraberindeki protokol üyeleri stantları gezdi.

                                                    BURDUR ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

Kuruluşunun 183 yılını kutlayan Burdur Jandarma Teşkilatı şehir mezarlığındaki şehitlikte şehir anıtını ve mezarlarını ziyaret ederek çiçek bıraktı. Gün boyu sürecek kutlamalarla sürecek olan etkinliklerde en alt Rutbeden en üst komutana kadar çeşitli kutlamalara devam edilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.