JANDARMADAN KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ

ASAYİŞ 29.11.2019 - 20:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2724+ kez okundu.
 

JANDARMADAN KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ

Türk Telekom’a ait telefon kablolarını keserek amcaları A.Ö.’nün evinin bahçesinde yaktıkları yönünde istihbarat bilginden yola çıkan jandarma ekipler suçlulara ulaşmıştır.
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından kablo hırsızlarının yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmada; 26 Kasım 2019 tarihinde Bucak İlçesi Karaot Köyünde ikamet eden A.Ö. ve O.Ö. isimli şahısların belirtilen köyün Köletaşı Mahallesi mevkiinden geçen Türk Telekom’a ait telefon kablolarını keserek amcaları A.Ö.’nün evinin bahçesinde yaktıkları yönünde istihbari bilgi almıştır. Bunun üzerine adli makamlardan arama kararı alınarak, A.Ö.’nün ev ve eklentileri ile şahıslara ait araçta yapılan aramada, bahçe içerisinde iki farklı noktada kablo yanıkları, bakırdan arındırılmış 100 m çelik tel, araç içerisinde ise kablo kesmede kullandıkları katlanabilir merdiven, falçata, inşaat eldiveni, demir kesme makinesi, keser, matkap, kerpeten, spor ayakkabı, demir makara,  ip ve halat ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olay şüphelilerinden amca A.Ö. ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, şüpheli A.Ö. ve O.Ö. ise sevk edildikleri Adli Makamlardaki işlemlerinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.
Türk Telekom’a ait telefon kablolarını keserek amcaları A.Ö.’nün evinin bahçesinde yaktıkları yönünde istihbarat bilginden yola çıkan jandarma ekipler suçlulara ulaşmıştır.

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından kablo hırsızlarının yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmada; 26 Kasım 2019 tarihinde Bucak İlçesi Karaot Köyünde ikamet eden A.Ö. ve O.Ö. isimli şahısların belirtilen köyün Köletaşı Mahallesi mevkiinden geçen Türk Telekom’a ait telefon kablolarını keserek amcaları A.Ö.’nün evinin bahçesinde yaktıkları yönünde istihbari bilgi almıştır.

Bunun üzerine adli makamlardan arama kararı alınarak, A.Ö.’nün ev ve eklentileri ile şahıslara ait araçta yapılan aramada, bahçe içerisinde iki farklı noktada kablo yanıkları, bakırdan arındırılmış 100 m çelik tel, araç içerisinde ise kablo kesmede kullandıkları katlanabilir merdiven, falçata, inşaat eldiveni, demir kesme makinesi, keser, matkap, kerpeten, spor ayakkabı, demir makara,  ip ve halat ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olay şüphelilerinden amca A.Ö. ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, şüpheli A.Ö. ve O.Ö. ise sevk edildikleri Adli Makamlardaki işlemlerinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.