JOTTER ORİGİNAL İLE RENGİNİ SEÇ

DİĞER 18.02.2021 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3191+ kez okundu.
 

JOTTER ORİGİNAL İLE RENGİNİ SEÇ

Hayatımızın birçok anında onların imzası var. Emekleri ve sevgileriyle hayatı ilmek ilmek dokuyan kadınlar; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de en özgün ve asil hediyeyi hak ediyor.
Prestijli kalem markası Parker’ın ikon serisi Jotter Original, birbirinden farklı renkleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde her biri ayrı bir renk olan kadınlar için eşsiz bir hediye alternatifi sunuyor. İngiliz Kraliyet Armalı asil Parker’ın özel serisi Jotter Original’ın; dolma kalem, roller ve tükenmez kalemlerinin farklı renk seçenekleriyle kadınlar özgür ve eşsiz bir yazım deneyimi yaşayacaklar. Hayatımızın birçok anında onların imzası var. Emekleri ve sevgileriyle hayatı ilmek ilmek dokuyan kadınlar; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de en özgün ve asil hediyeyi hak ediyor. Prestijli kalemin öncüsü Parker’ın en özel serilerinden olan Jotter Original’ın yeni renkleri kadınlara yine özgür hissettirecek. Hayata sevgi ve şefkatleriyle imza atan kadınlar; yaşamı tasarlamak için en renkli dokunuşlarını Parker Jotter Original ile yapacaklar. EN ÖZEL VE EN RENKLİ DOKUNUŞLAR İngiliz Kraliyet Arması ile iki kez ödüllendirilen Parker’ın tasarım ikonu Jotter Original’ın; birbirinden çekici dolma kalem, roller kalem, tükenmez kalemlerini kadınlar çok sevecek. Lüks yazım deneyiminde dünyanın en prestijli markası olan Parker’ın gözde serisi Jotter Original, siyah, mavi, kırmızı gibi klasik renklerin yanı sıra beyaz, turuncu, açık mavi, fuşya, sarı ve yeşil renkleriyle; her biri farklı bir renk olan kadınların eşsiz dünyalarına hitap ediyor. Jotter Original’ın özel renkleri arasından kendi rengini seçip hayatlarının en özel anlarına istedikleri renkte özgürce not düşecekler. KALİTE VE ŞIKLIĞIN BİRLEŞTİĞİ SERİ… Parker’ın en popüler serisi olan Jotter Original, tasarımı, şekli, dayanıklılığı ve hatta kapama sesiyle bir ikon… Ok şeklindeki özel tasarlanmış parlak klipsi,  paslanmaz çelik gövdesi, krom veya altın aksesuarları ile kalite ve şıklığı bir arada sunan Jotter Original’ın özel kalemleri, usta işçiliğiyle hayatınızdaki en değerli kadınlar için unutulmayacak bir hediye alternatifi. Parker Jotter Original CT dolma kalemler KDV dahil 83 TL’den, roller kalemler 72 TL’den, tükenmez kalemler ise 51 TL’den satışa sunuluyor. Parker’ın ikon serisi Jotter Original kalemleri tüm seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.  
Hayatımızın birçok anında onların imzası var. Emekleri ve sevgileriyle hayatı ilmek ilmek dokuyan kadınlar; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de en özgün ve asil hediyeyi hak ediyor.

Prestijli kalem markası Parker’ın ikon serisi Jotter Original, birbirinden farklı renkleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde her biri ayrı bir renk olan kadınlar için eşsiz bir hediye alternatifi sunuyor. İngiliz Kraliyet Armalı asil Parker’ın özel serisi Jotter Original’ın; dolma kalem, roller ve tükenmez kalemlerinin farklı renk seçenekleriyle kadınlar özgür ve eşsiz bir yazım deneyimi yaşayacaklar.

Hayatımızın birçok anında onların imzası var. Emekleri ve sevgileriyle hayatı ilmek ilmek dokuyan kadınlar; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de en özgün ve asil hediyeyi hak ediyor. Prestijli kalemin öncüsü Parker’ın en özel serilerinden olan Jotter Original’ın yeni renkleri kadınlara yine özgür hissettirecek. Hayata sevgi ve şefkatleriyle imza atan kadınlar; yaşamı tasarlamak için en renkli dokunuşlarını Parker Jotter Original ile yapacaklar.

EN ÖZEL VE EN RENKLİ DOKUNUŞLAR

İngiliz Kraliyet Arması ile iki kez ödüllendirilen Parker’ın tasarım ikonu Jotter Original’ın; birbirinden çekici dolma kalem, roller kalem, tükenmez kalemlerini kadınlar çok sevecek. Lüks yazım deneyiminde dünyanın en prestijli markası olan Parker’ın gözde serisi Jotter Original, siyah, mavi, kırmızı gibi klasik renklerin yanı sıra beyaz, turuncu, açık mavi, fuşya, sarı ve yeşil renkleriyle; her biri farklı bir renk olan kadınların eşsiz dünyalarına hitap ediyor. Jotter Original’ın özel renkleri arasından kendi rengini seçip hayatlarının en özel anlarına istedikleri renkte özgürce not düşecekler.

KALİTE VE ŞIKLIĞIN BİRLEŞTİĞİ SERİ…

Parker’ın en popüler serisi olan Jotter Original, tasarımı, şekli, dayanıklılığı ve hatta kapama sesiyle bir ikon… Ok şeklindeki özel tasarlanmış parlak klipsi,  paslanmaz çelik gövdesi, krom veya altın aksesuarları ile kalite ve şıklığı bir arada sunan Jotter Original’ın özel kalemleri, usta işçiliğiyle hayatınızdaki en değerli kadınlar için unutulmayacak bir hediye alternatifi.

Parker Jotter Original CT dolma kalemler KDV dahil 83 TL’den, roller kalemler 72 TL’den, tükenmez kalemler ise 51 TL’den satışa sunuluyor.

Parker’ın ikon serisi Jotter Original kalemleri tüm seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.