JUDO KADIN ÜMİT MİLLİ TAKIMI MAKÜ’DE KAMP YAPIYOR

SPOR 12.08.2021 - 18:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3536+ kez okundu.
 

JUDO KADIN ÜMİT MİLLİ TAKIMI MAKÜ’DE KAMP YAPIYOR

Judo Kadın Ümit Milli Takımı hazırlık kampını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesislerinde gerçekleştiriyor.
1-14 Ağustos tarihlerinde yaptıkları hazırlık kampı sonrasında Letonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Judo Kadın Ümit Milli Takımı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 antrenmanla şampiyonluğa hazırlanıyor. Antrenmanlarını Judo Ümit Milli Takım Antrenörü Mustafa Kalaycı koordinesinde yapan Milli Takım, Yunanistan Kadın Judo takımı ile de ortak antrenman yapıyor. Ümit Milli Takım Antrenörü Mustafa Kalaycı, Lavanta Tepesi Otelde konakladıklarını ve MAKÜ’nün spor tesislerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Bundan sonraki kamplarını da MAKÜ Spor Tesislerinde yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.  
Judo Kadın Ümit Milli Takımı hazırlık kampını Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesislerinde gerçekleştiriyor.

1-14 Ağustos tarihlerinde yaptıkları hazırlık kampı sonrasında Letonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Judo Kadın Ümit Milli Takımı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 antrenmanla şampiyonluğa hazırlanıyor.

Antrenmanlarını Judo Ümit Milli Takım Antrenörü Mustafa Kalaycı koordinesinde yapan Milli Takım, Yunanistan Kadın Judo takımı ile de ortak antrenman yapıyor.

Ümit Milli Takım Antrenörü Mustafa Kalaycı, Lavanta Tepesi Otelde konakladıklarını ve MAKÜ’nün spor tesislerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Bundan sonraki kamplarını da MAKÜ Spor Tesislerinde yapmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.