“ KAPALI SPOR SALONUNDA SONA GELİNİYOR”

SPOR 08.06.2020 - 16:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4231+ kez okundu.
 

“ KAPALI SPOR SALONUNDA SONA GELİNİYOR”

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi 3.500 seyirci kapasiteli Spor Salonu inşaatının 95’inın tamamlanarak çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada; “AK Parti hükümetimiz Burdur’umuza birçok yatırımı kazandırdı ve yatırımlarımız devam etmektedir. Burdur Merkez’de 10.360 m² arazi içerisinde inşaatına başlanan Spor salonu inşaatında sona gelinmektedir.Hükümetimizin Burdur’umuza yaptığı yatırımlar hem çehreyi değiştirmekte, hem de şehrimizin Vizyonunu üst seviyeye taşımaktadır. Bulunduğu konum itibari ile Kapalı spor salonumuz çevresine yeni katma değerler kazandıracağına inancımız tamdır. İnşaatın şu anda 95’i tamamlanmış durumda. Son aşama olan Saha zemininde Amerika NBA standartlarına uygun saha parke çalışmasının da sonuna geldik ve tamamlandıktan sonra, Spor Salonumuzun Ağustos ayı içinde geçici kabul işlemlerine başlanacağını beklemekteyiz. AK Parti Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte Burdur’umuza yeni yatırımlar kazandırabilmek için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi 3.500 seyirci kapasiteli Spor Salonu inşaatının 95’inın tamamlanarak çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada; “AK Parti hükümetimiz Burdur’umuza birçok yatırımı kazandırdı ve yatırımlarımız devam etmektedir. Burdur Merkez’de 10.360 m² arazi içerisinde inşaatına başlanan Spor salonu inşaatında sona gelinmektedir.Hükümetimizin Burdur’umuza yaptığı yatırımlar hem çehreyi değiştirmekte, hem de şehrimizin Vizyonunu üst seviyeye taşımaktadır.

Bulunduğu konum itibari ile Kapalı spor salonumuz çevresine yeni katma değerler kazandıracağına inancımız tamdır. İnşaatın şu anda 95’i tamamlanmış durumda. Son aşama olan Saha zemininde Amerika NBA standartlarına uygun saha parke çalışmasının da sonuna geldik ve tamamlandıktan sonra, Spor Salonumuzun Ağustos ayı içinde geçici kabul işlemlerine başlanacağını beklemekteyiz. AK Parti Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte Burdur’umuza yeni yatırımlar kazandırabilmek için var gücümüz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.