KAR SONRASI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

GÜNDEM 02.02.2022 - 16:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4110+ kez okundu.
 

KAR SONRASI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kar yağışı sonrası Cadde ve Sokaklarda temizlik çalışmasına başladı.
Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yağan kar sonrası cadde ve sokaklar başta olmak üzere temizlik çalışmasına başladı. Kar yağışı sonrasında ana arterler başta olmak üzere sokaklara tuzlama ile birlikte atılan mucurlar temizleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yoğun kar yağışı sonrasında cadde ve sokaklarda yapılan tuzlama ile birlikte atılan mucurların temizleme çalışmalarına başladılar. Ekiplerimiz, gece ve gündüz çalışmalarını sürdürecek” dedi.
Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kar yağışı sonrası Cadde ve Sokaklarda temizlik çalışmasına başladı.

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yağan kar sonrası cadde ve sokaklar başta olmak üzere temizlik çalışmasına başladı. Kar yağışı sonrasında ana arterler başta olmak üzere sokaklara tuzlama ile birlikte atılan mucurlar temizleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “ Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yoğun kar yağışı sonrasında cadde ve sokaklarda yapılan tuzlama ile birlikte atılan mucurların temizleme çalışmalarına başladılar. Ekiplerimiz, gece ve gündüz çalışmalarını sürdürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.