KATI ATIK TOPLAMA MERKEZİ İÇİN İMZALAR ATILDI

TEKNOLOJİ 19.09.2018 - 16:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3906+ kez okundu.
 

KATI ATIK TOPLAMA MERKEZİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Burdur Belediyeler Birliği tarafından yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan Burdur Entegre Katı Atık Tesisi için ilçelerde atık toplama alanlarının yer teslimi için imzalar atıldı.
Karamanlı’da yapılacak çöp toplama alanında incelemelerde bulunun Başkan Ercengiz ve İlçe Belediye Başkanları Katı Atık Toplama alanında incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından Karamanlı Belediyesinde imza töreni düzenlendi. Törenine Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Birlik Müdürü Bahattin Üzgaş ve şirketi yetkilileri katıldı. Burdur Entegre Katı Atık Tesisi süreci hakkında açıklamada bulunan Başkan Ercengiz “Burdur Belediyeler Birliği olarak Karamanlı ilçemizde Karamanlı Belediyemizin ev sahipliğinde encümen toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın gündem maddelerinden bir tanesi de Karamanlı, Yeşilova ve Tefenni ilçelerimizin çöp toplama merkezinin yer tesliminin imza törenini gerçekleştirdik. Atlas İnşaat Şirketine bugün yer teslimini yaptık. Bugünden itibaren Atlas İnşaat Firmamız en kısa zamanda buradaki alt yapı çalışmalarını tamamlayıp 3 İlçemizin çöpünü Burdur Kent Merkezindeki Katı Atık Bertaraf Tesisimize toplanarak götürülmesini sağlanması için çalışmasını yapacak. Burdur’umuza ve bütün ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kısa zaman içerisinde Gölhisar, Çeltikçi ve Çavdır hattındaki alanımızı da düzenleyerek tüm ilçelerimizin atıkları toplanarak Burdur merkezdeki katı atık bertaraf tesisine ulaştırılmasını sağlamsını sağlayacağız ve Ekim ayı sonunda da enerji üretmeye başlayacağız. Emeği geçen Belediye Başkanlarımıza da teşekkür ederim” dedi.  
Burdur Belediyeler Birliği tarafından yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan Burdur Entegre Katı Atık Tesisi için ilçelerde atık toplama alanlarının yer teslimi için imzalar atıldı.

Karamanlı’da yapılacak çöp toplama alanında incelemelerde bulunun Başkan Ercengiz ve İlçe Belediye Başkanları Katı Atık Toplama alanında incelemelerde bulundu. İncelemenin ardından Karamanlı Belediyesinde imza töreni düzenlendi. Törenine Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Birlik Müdürü Bahattin Üzgaş ve şirketi yetkilileri katıldı.

Burdur Entegre Katı Atık Tesisi süreci hakkında açıklamada bulunan Başkan Ercengiz “Burdur Belediyeler Birliği olarak Karamanlı ilçemizde Karamanlı Belediyemizin ev sahipliğinde encümen toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın gündem maddelerinden bir tanesi de Karamanlı, Yeşilova ve Tefenni ilçelerimizin çöp toplama merkezinin yer tesliminin imza törenini gerçekleştirdik. Atlas İnşaat Şirketine bugün yer teslimini yaptık. Bugünden itibaren Atlas İnşaat Firmamız en kısa zamanda buradaki alt yapı çalışmalarını tamamlayıp 3 İlçemizin çöpünü Burdur Kent Merkezindeki Katı Atık Bertaraf Tesisimize toplanarak götürülmesini sağlanması için çalışmasını yapacak. Burdur’umuza ve bütün ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kısa zaman içerisinde Gölhisar, Çeltikçi ve Çavdır hattındaki alanımızı da düzenleyerek tüm ilçelerimizin atıkları toplanarak Burdur merkezdeki katı atık bertaraf tesisine ulaştırılmasını sağlamsını sağlayacağız ve Ekim ayı sonunda da enerji üretmeye başlayacağız. Emeği geçen Belediye Başkanlarımıza da teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.