KAYBOLAN ÇOCUK 46 SAAT SONRA ARAMALAR SONUNDA BULUNDU

ÇOCUK 04.05.2021 - 12:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4417+ kez okundu.
 

KAYBOLAN ÇOCUK 46 SAAT SONRA ARAMALAR SONUNDA BULUNDU

Altınyayla İlçesi Asmabağ köyünde ailesi ile tarlaya giden 10 yaşındaki çocuk,bir müddet sonra aramalarına karşılık ailesi tarafından bulunamayınca Jandarmadan yardım istendi.
Aytınyayla ilçesi Asmabağ köyünde ikamet eden 10 yaşlarında çocuk ailesi ile birlikte gittiği tarlalarında kısa bir süre sonra kayıplara karıştı. Ailesinin jandarmadan yardım isteyerek bulunmasını istemesinin ardından Burdur İl Jandarma Komutanlığı arama kurtarma ekipleri iz sürme köpekleri ve dronlar ile başlattığı arama kurtarma faaliyetleri sonunda sağ ve sağlıklı olarak jandarma ekipleri tarafından bulundu.                  2 Mayıs 2021 Pazar Günü Altınyayla İlçesine bağlı Asmabağ Köyü'nde ailesi ile birlikte gittiği tarlada kaybolan 10 yaşındaki çocuk, arama çalışmaları sonunda, kaybolduğu yere kuş uçuşu 5 km mesafede, 46 saat sonra ormanlık alanda sağ olarak bulunmuştur.
Altınyayla İlçesi Asmabağ köyünde ailesi ile tarlaya giden 10 yaşındaki çocuk,bir müddet sonra aramalarına karşılık ailesi tarafından bulunamayınca Jandarmadan yardım istendi.

Aytınyayla ilçesi Asmabağ köyünde ikamet eden 10 yaşlarında çocuk ailesi ile birlikte gittiği tarlalarında kısa bir süre sonra kayıplara karıştı. Ailesinin jandarmadan yardım isteyerek bulunmasını istemesinin ardından Burdur İl Jandarma Komutanlığı arama kurtarma ekipleri iz sürme köpekleri ve dronlar ile başlattığı arama kurtarma faaliyetleri sonunda sağ ve sağlıklı olarak jandarma ekipleri tarafından bulundu.                 

2 Mayıs 2021 Pazar Günü Altınyayla İlçesine bağlı Asmabağ Köyü'nde ailesi ile birlikte gittiği tarlada kaybolan 10 yaşındaki çocuk, arama çalışmaları sonunda, kaybolduğu yere kuş uçuşu 5 km mesafede, 46 saat sonra ormanlık alanda sağ olarak bulunmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.