KAZADA ÖLEN KIZ ÖĞRENCİYİ ARKADAŞLARI UNUTMADI

YAŞAM 15.12.2016 - 15:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2515+ kez okundu.
 

KAZADA ÖLEN KIZ ÖĞRENCİYİ ARKADAŞLARI UNUTMADI

Geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 1.sınıf öğrencisi Medine Gizem ÇAKAL’ı arkadaşları unutamadı..
Burdur da caddeden karşıya geçerken dalgınlık sonucu gelen aracı görmeyerek aracın altında kalan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi  öğrencisi Medine Gizem Çakal’ın Öğrenci arkadaşları, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ ile birlikte Gizem ÇAKAL’ın sırasına çiçek bıraktılar. Sırasını çiçeklerle donatan arkadaşları Gizem ÇAKAL’ı çok özlediklerini ve üzgün olduklarını belirterek “Arkadaşımıza olan vefamızı sırasına çiçek bırakarak göstermek istedik” dediler. Rektör Prof Dr. Adem Korkmaz ise yaşanan olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. “Gizem’i unutmamız mümkün değil… Kelimelerle ifade edemeyecek duygular yaşıyoruz. Sizler sevdiğiniz bir arkadaşınızı kaybettiniz. Ailesi evlat acısı yaşıyor. Artık hepiniz birer Gizemsiniz, ailesi ile iletişiminizi koparmayın. Onlar sizlerle konuştukça, sizleri gördükçe Gizem hala yaşıyormuşçasına mutlu olurlar. Allah bizlere ve ailesine sabır versin. İnşallah böyle bir kaza bir daha yaşanmaz. Sizler de lütfen yollarda çok dikkatli olun.” ifadelerini kullandı.  
Geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 1.sınıf öğrencisi Medine Gizem ÇAKAL’ı arkadaşları unutamadı..

Burdur da caddeden karşıya geçerken dalgınlık sonucu gelen aracı görmeyerek aracın altında kalan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi  öğrencisi Medine Gizem Çakal’ın Öğrenci arkadaşları, Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ ile birlikte Gizem ÇAKAL’ın sırasına çiçek bıraktılar.

Sırasını çiçeklerle donatan arkadaşları Gizem ÇAKAL’ı çok özlediklerini ve üzgün olduklarını belirterek “Arkadaşımıza olan vefamızı sırasına çiçek bırakarak göstermek istedik” dediler.

Rektör Prof Dr. Adem Korkmaz ise yaşanan olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. “Gizem’i unutmamız mümkün değil… Kelimelerle ifade edemeyecek duygular yaşıyoruz. Sizler sevdiğiniz bir arkadaşınızı kaybettiniz. Ailesi evlat acısı yaşıyor. Artık hepiniz birer Gizemsiniz, ailesi ile iletişiminizi koparmayın. Onlar sizlerle konuştukça, sizleri gördükçe Gizem hala yaşıyormuşçasına mutlu olurlar. Allah bizlere ve ailesine sabır versin. İnşallah böyle bir kaza bir daha yaşanmaz. Sizler de lütfen yollarda çok dikkatli olun.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.