KEYİK, ODAMIZ VE PERSONELİMİZ İLE HİZMET VERİYORUZ

EKONOMİ 15.12.2016 - 12:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3494+ kez okundu.
 

KEYİK, ODAMIZ VE PERSONELİMİZ İLE HİZMET VERİYORUZ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine verdiği kahvaltılı toplantıların dördüncüsünü bu gün ‘Finans, Eğitim, Konaklama grubu üyelerine verdi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik. Yaptığı konuşmada; görev süremiz içinde üyelerimizi tek tek ziyaret etme imkanına sahip değiliz. Odamızın diğer sivil toplum kuruluşu odaların verdiği hizmeti üyelerimize vermenin gayreti içindeyiz. Elbette bu hizmeti verirken küçük aksaklıklar da olmuyor değil ancak biz bunları en aza indirmenin gayreti içindeyiz. Sizde takdir edensiniz ki dünyadaki birçok ülkede olduğu gibi ülkemiz de ekonomik olarak sıkıntıları aşmak için gayret göstermektedir. Ancak ülkemizin son yıllarda coğrafyasında meydana gelen huzursuzluklar ülkemize de ister istemez yansımaktadır. Geçtiğimiz günlerde İstanbul da Beşiktaş da Vodofone Arena da maç çıkışı güvenlik amaçlı ve görevinin başında bulunan çevik kuvvet polislerimize yönelen menfur saldırı sonrasında 37. Çevik Kuvvet Polisimiz ve 7 vatandaşımız hayatını PKK Terörü neticesinde hayatını kaybetmiş bu acıyı ulusça hepimiz yaşadık elbette yaralarımızı saracağız. Bütün bunlara ülkemizin tek bir cevabı var bütün sektörleri ile müteşebbisimiz üreterek ihraç ederek cevap verecektir. Bunun yanında TOBB olan üst kuruluşumuz tüccarımızı, esnafımızı ve sanayicimizi n bir nebze azaltma adına “Bir Nefes” adı altında kredi dilimi projesini hayata geçirmektedir. Evet verilen kredinin şu anda çerçevesi yeterli olmadığı için 50 bin TL olarak her bir esnafımızın ve üyemiz alması için çaba harcıyoruz. Ancak bu krediyi herkes alacak anlamında değil kriterlere uygun olan esnaf, tüccar ve sanayicimiz alabilecektir.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine verdiği kahvaltılı toplantıların dördüncüsünü bu gün ‘Finans, Eğitim, Konaklama grubu üyelerine verdi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik. Yaptığı konuşmada; görev süremiz içinde üyelerimizi tek tek ziyaret etme imkanına sahip değiliz. Odamızın diğer sivil toplum kuruluşu odaların verdiği hizmeti üyelerimize vermenin gayreti içindeyiz. Elbette bu hizmeti verirken küçük aksaklıklar da olmuyor değil ancak biz bunları en aza indirmenin gayreti içindeyiz. Sizde takdir edensiniz ki dünyadaki birçok ülkede olduğu gibi ülkemiz de ekonomik olarak sıkıntıları aşmak için gayret göstermektedir. Ancak ülkemizin son yıllarda coğrafyasında meydana gelen huzursuzluklar ülkemize de ister istemez yansımaktadır.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul da Beşiktaş da Vodofone Arena da maç çıkışı güvenlik amaçlı ve görevinin başında bulunan çevik kuvvet polislerimize yönelen menfur saldırı sonrasında 37. Çevik Kuvvet Polisimiz ve 7 vatandaşımız hayatını PKK Terörü neticesinde hayatını kaybetmiş bu acıyı ulusça hepimiz yaşadık elbette yaralarımızı saracağız. Bütün bunlara ülkemizin tek bir cevabı var bütün sektörleri ile müteşebbisimiz üreterek ihraç ederek cevap verecektir.

Bunun yanında TOBB olan üst kuruluşumuz tüccarımızı, esnafımızı ve sanayicimizi n bir nebze azaltma adına “Bir Nefes” adı altında kredi dilimi projesini hayata geçirmektedir. Evet verilen kredinin şu anda çerçevesi yeterli olmadığı için 50 bin TL olarak her bir esnafımızın ve üyemiz alması için çaba harcıyoruz. Ancak bu krediyi herkes alacak anlamında değil kriterlere uygun olan esnaf, tüccar ve sanayicimiz alabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.