KİMSESİZ VE YAŞLI VATANDAŞA GIDA MARKET HİZMETİ

YAŞAM 20.03.2020 - 16:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3963+ kez okundu.
 

KİMSESİZ VE YAŞLI VATANDAŞA GIDA MARKET HİZMETİ

Burdur Belediyesi 65 yaş üstü ve kronik hasta olan vatandaşların talep etmeleri durumunda alışverişlerini yapıp, evlerine teslim etmeye başladı.
Burdur Belediye Başkanlığı yaptığı açıklamada: Dünyayı etkisi altına alan virüs nedeniyle ölü sayısı gün geçtikçe artıyor. Son rakamlara göre koronovirüs 183 ülkede görüldü. Dünya genelinde Koronovirüs’e yakalanan vaka sayısı 253 bin kişiye ulaştı. Virüsten en çok etkilenenler ise 65 yaş üstü yaşlılar. 65 yaş üstü yaşlıların sokağa çıkmaması için herkes seferber oldu. Burdur Belediyesi’nin koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalardan bir tanesi de 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik. Koronavirüs (Kovid-19) salgınında risk gurubu olan 65 Yaş ve üstü vatandaşlarının yanı sıra kronik hastalıkları bulunan vatandaşların dışarı çıkmamaları adına market alışverişlerini muhtarlar aracılığı ile karşılıyor. Armağan İlci Mahallesi’nden ikamet eden Rıza Şahin (80) mahalle muhtarı ile iletişime geçerek, market ihtiyaçlarının karşılanması talebinde bulundu. Talep üzerine Mahalle Muhtarı Yunus Bilgiç, Rıza Şahin’in ihtiyaçlarını temin ederek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte ev sahibine teslim edildi. Bugün Burdur Belediyesi olarak bir hizmetin daha başlangıcındayız. Özellikle koronavirüs salgını sonrasında risk gurubu olan 65 yaş ve üzeri yurttaşlarımızın evlerinden çıkmamalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın market taleplerinin olması halinde de mahalle muhtarlarımız üzerinden yapılan talepleri değerlendirip, vatandaşımızın evine kadar ulaşmasını sağlayacağız. Birlikte yapacağız, derdimiz biraz evvel bu virüs salgınını en az hasarla atlatıp, ülkemizin güzel günlerini görebilmek. Burdur Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaya ilişkin bilgi veren Armağan İlci Mahallesi Muhtarı Yunus Bilgiç, “65 yaş üstü yaşlılarımıza, talepleri doğrultunda istedikleri market alışverişi yardımlarımız başladı. Talebi olan yaşlılarımız ve kronik hastalarımızın marketten istediği siparişleri alıp kendilerine teslim ediyoruz. Çok güzel bir uygulama belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyorum.” Burdur Belediyesi’nin yürüttüğü bu çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren 80 yaşındaki Rıza Şahin, “ Çok memnun olduk, belediye başkanımıza ve mahalle muhtarımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  
Burdur Belediyesi 65 yaş üstü ve kronik hasta olan vatandaşların talep etmeleri durumunda alışverişlerini yapıp, evlerine teslim etmeye başladı.

Burdur Belediye Başkanlığı yaptığı açıklamada: Dünyayı etkisi altına alan virüs nedeniyle ölü sayısı gün geçtikçe artıyor. Son rakamlara göre koronovirüs 183 ülkede görüldü. Dünya genelinde Koronovirüs’e yakalanan vaka sayısı 253 bin kişiye ulaştı. Virüsten en çok etkilenenler ise 65 yaş üstü yaşlılar. 65 yaş üstü yaşlıların sokağa çıkmaması için herkes seferber oldu. Burdur Belediyesi’nin koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalardan bir tanesi de 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik. Koronavirüs (Kovid-19) salgınında risk gurubu olan 65 Yaş ve üstü vatandaşlarının yanı sıra kronik hastalıkları bulunan vatandaşların dışarı çıkmamaları adına market alışverişlerini muhtarlar aracılığı ile karşılıyor. Armağan İlci Mahallesi’nden ikamet eden Rıza Şahin (80) mahalle muhtarı ile iletişime geçerek, market ihtiyaçlarının karşılanması talebinde bulundu. Talep üzerine Mahalle Muhtarı Yunus Bilgiç, Rıza Şahin’in ihtiyaçlarını temin ederek, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte ev sahibine teslim edildi.

Bugün Burdur Belediyesi olarak bir hizmetin daha başlangıcındayız. Özellikle koronavirüs salgını sonrasında risk gurubu olan 65 yaş ve üzeri yurttaşlarımızın evlerinden çıkmamalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızın market taleplerinin olması halinde de mahalle muhtarlarımız üzerinden yapılan talepleri değerlendirip, vatandaşımızın evine kadar ulaşmasını sağlayacağız. Birlikte yapacağız, derdimiz biraz evvel bu virüs salgınını en az hasarla atlatıp, ülkemizin güzel günlerini görebilmek.

Burdur Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaya ilişkin bilgi veren Armağan İlci Mahallesi Muhtarı Yunus Bilgiç, “65 yaş üstü yaşlılarımıza, talepleri doğrultunda istedikleri market alışverişi yardımlarımız başladı. Talebi olan yaşlılarımız ve kronik hastalarımızın marketten istediği siparişleri alıp kendilerine teslim ediyoruz. Çok güzel bir uygulama belediyemize ve başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Burdur Belediyesi’nin yürüttüğü bu çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren 80 yaşındaki Rıza Şahin, “ Çok memnun olduk, belediye başkanımıza ve mahalle muhtarımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.