KOCAALİLER VE KIZILKAYA KADASTRO ÖLÇÜMLERİ YENİDEN YAPILACAK

SİYASET 31.05.2017 - 17:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4557+ kez okundu.
 

KOCAALİLER VE KIZILKAYA KADASTRO ÖLÇÜMLERİ YENİDEN YAPILACAK

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kızılkaya ve Kocaaliler Beldelerinin Kadastro ölçümünün tekrar yapılacağını açıkladı.
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Kızılkaya Beldemizde 65 yıl ve Kocaaliler Beldemizde 22 yıl önce geçmiş olan Kadastro ölçümü işlemini yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda programa aldırmış bulunmaktayız. Bucak ilçesi Kızılkayalı ve Kocaalilerli hemşerilerimize büyük yarar sağlayacak olan bu çalışmalar 3402 Sayılı kanun gereği ile kısa süre içerisinde başlayacaktır. Sınırlarımız içerisinde bulunan taşınmazlarımızın sınırlarını ve maliklerini belirleyip Tapu siciline kayıt çalışmaları yapılacaktır. Bu çalışmalar ile Taşınmazlarımızdaki tapusuz yerler tespit edilecektir, taşınmazlarımızdaki kaymalar tespit edilecektir. Maliklerin taşınmazlarının sınırlarını arazi ve harita üzerinde belirleyerek Tapu siciline tescil edilecek ve hak sahiplerine Tapu belgeleri verilecektir. Sonuç olarak, Arazi sahiplerinin aralarındaki sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar ortadan kalkmış olacaktır.”  Özçelik, Karapınar, Avdancık, Gündoğdu, Uğurlu, Kızılağaç, ve Susuz Köylerinin de Ramazan Bayramından sonra Kadastro (2-A )çalışmaları başlayacaktır                                BATI AKDENİZ’İN KIRKPINARI İÇİN YENİ MAKYAJ Burdur Altınyayla İlçesi’nde Edirne Kırkpınar Güreşlerinden bir hafta sonra düzenlenen ve Batı Akdeniz Bölgesinin önemli güneş organizasyonu olarak bilinen Altanyayla Güreş Alanı Bakım onarımı için Gençlik Spor Bakanlığından Ödenek ayrıldığını açıkladı. Milletvekili Bayram Özçelik “ Altınyayla Belediyemizin Geleneksel olarak düzenlediği Dirmil güreşleri güreş alanı Bakım Onarımı için Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünden 350.000,00 TL (KDV Hariç) ödenek talebimiz olmuştu. Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu güreş alanımızın bakım onarımı Genel Müdürlüğümüz Spor Toto gelirlerinden karşılanacaktır. Altınyayla İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.  
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kızılkaya ve Kocaaliler Beldelerinin Kadastro ölçümünün tekrar yapılacağını açıkladı.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Kızılkaya Beldemizde 65 yıl ve Kocaaliler Beldemizde 22 yıl önce geçmiş olan Kadastro ölçümü işlemini yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda programa aldırmış bulunmaktayız. Bucak ilçesi Kızılkayalı ve Kocaalilerli hemşerilerimize büyük yarar sağlayacak olan bu çalışmalar 3402 Sayılı kanun gereği ile kısa süre içerisinde başlayacaktır. Sınırlarımız içerisinde bulunan taşınmazlarımızın sınırlarını ve maliklerini belirleyip Tapu siciline kayıt çalışmaları yapılacaktır. Bu çalışmalar ile Taşınmazlarımızdaki tapusuz yerler tespit edilecektir, taşınmazlarımızdaki kaymalar tespit edilecektir. Maliklerin taşınmazlarının sınırlarını arazi ve harita üzerinde belirleyerek Tapu siciline tescil edilecek ve hak sahiplerine Tapu belgeleri verilecektir. Sonuç olarak, Arazi sahiplerinin aralarındaki sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar ortadan kalkmış olacaktır.”

 Özçelik, Karapınar, Avdancık, Gündoğdu, Uğurlu, Kızılağaç, ve Susuz Köylerinin de Ramazan Bayramından sonra Kadastro (2-A )çalışmaları başlayacaktır

                               BATI AKDENİZ’İN KIRKPINARI İÇİN YENİ MAKYAJ

Burdur Altınyayla İlçesi’nde Edirne Kırkpınar Güreşlerinden bir hafta sonra düzenlenen ve Batı Akdeniz Bölgesinin önemli güneş organizasyonu olarak bilinen Altanyayla Güreş Alanı Bakım onarımı için Gençlik Spor Bakanlığından Ödenek ayrıldığını açıkladı. Milletvekili Bayram Özçelik “ Altınyayla Belediyemizin Geleneksel olarak düzenlediği Dirmil güreşleri güreş alanı Bakım Onarımı için Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünden 350.000,00 TL (KDV Hariç) ödenek talebimiz olmuştu. Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu güreş alanımızın bakım onarımı Genel Müdürlüğümüz Spor Toto gelirlerinden karşılanacaktır. Altınyayla İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.