KÖRÜKLÜ OTOBÜSLER ÜNİVERSİTE HİZMETİNDE

GÜNDEM 06.11.2021 - 11:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1932+ kez okundu.
 

KÖRÜKLÜ OTOBÜSLER ÜNİVERSİTE HİZMETİNDE

İzmir Büyükşehir Belediyesinden Burdur Belediyesine hibe olarak gelen Körüklü Otobüsler için Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile kira sözleşme imzalandı.
Burdur Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Mustafa Acar, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri ve Zabıta Müdürü Şermin Cantürk katıldı. Protokol imza töreni sonrası konuşan Başkan Ercengiz, “Bugün Burdur Halk Otobüsleri Kooperatifimiz ile İzmir Büyükşehir Belediyesinden hibe alarak Burdur Belediyesi envanterine soktuğumuz 5 Körüklü Otobüsün Burdur Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından ihaleyle Burdur Belediyesinden kiralanıp özellikle Üniversite öğrencilerine yönelik hizmetimizin hem kalitesini hem de öğrencilerimize verdiğimiz hizmet çoğunluğunu arttırabilme adına bir protokole imza atacağız. 5 körüklü otobüsümüz ile bundan sonra artan öğrenci nüfusumuzun Üniversiteye taşınmasına ve Üniversiteden kentimize geri getirilmesi yönünde bugün imzalayacağımız protokolden sonra çalışmamız başlayacak. Ben Özel Halk Otobüsleri yönetimimize hem çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Biz bir üniversite kenti olma yolunda attığımız adımların bir ayağı da Üniversite öğrencimizin taşınmasının konforunu ve en uygun şekilde yapılabilmesi yönünde idi. Belli ölçüde ihtiyaç giderecektir. Tabi ihtiyaç olması halinde yine Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimiz ile gerekli değerlendirmeleri yapacağız. 3 güzergâh ile bu körüklü otobüslerimiz hizmetine şimdilik başlamış olacak. Hem öğrencilerimize Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimize hem de Burdur Belediyesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi  
İzmir Büyükşehir Belediyesinden Burdur Belediyesine hibe olarak gelen Körüklü Otobüsler için Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile kira sözleşme imzalandı.

Burdur Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Mustafa Acar, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri ve Zabıta Müdürü Şermin Cantürk katıldı.

Protokol imza töreni sonrası konuşan Başkan Ercengiz, “Bugün Burdur Halk Otobüsleri Kooperatifimiz ile İzmir Büyükşehir Belediyesinden hibe alarak Burdur Belediyesi envanterine soktuğumuz 5 Körüklü Otobüsün Burdur Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından ihaleyle Burdur Belediyesinden kiralanıp özellikle Üniversite öğrencilerine yönelik hizmetimizin hem kalitesini hem de öğrencilerimize verdiğimiz hizmet çoğunluğunu arttırabilme adına bir protokole imza atacağız. 5 körüklü otobüsümüz ile bundan sonra artan öğrenci nüfusumuzun Üniversiteye taşınmasına ve Üniversiteden kentimize geri getirilmesi yönünde bugün imzalayacağımız protokolden sonra çalışmamız başlayacak. Ben Özel Halk Otobüsleri yönetimimize hem çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Biz bir üniversite kenti olma yolunda attığımız adımların bir ayağı da Üniversite öğrencimizin taşınmasının konforunu ve en uygun şekilde yapılabilmesi yönünde idi. Belli ölçüde ihtiyaç giderecektir. Tabi ihtiyaç olması halinde yine Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimiz ile gerekli değerlendirmeleri yapacağız. 3 güzergâh ile bu körüklü otobüslerimiz hizmetine şimdilik başlamış olacak. Hem öğrencilerimize Özel Halk Otobüsleri Kooperatifimize hem de Burdur Belediyesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.