KÖYLERİMİZİN KANALİZASYON VE İÇME SUYU ŞEBEKESİNİ YENİLİYORUZ

GÜNDEM 14.01.2022 - 15:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4386+ kez okundu.
 

KÖYLERİMİZİN KANALİZASYON VE İÇME SUYU ŞEBEKESİNİ YENİLİYORUZ

Burdur Merkez Kozluca ve Aşağı Müslümler köylerimiz bitmek üzere olan Altyapı çalışmalarını İl Özel İdaresi ve AK Parti yetkilileri incelemelerde bulundu.
Burdur Merkez Kozluca ve Aşağı Müslümler köylerimiz için 2021 programı kapsamında başlamış ve bitmek üzere olan Altyapı çalışmalarını, il Başkanımız Volkan MENGİ, özel idare genel sekreterimiz Asım Ertilav, Merkez İlçe başkanımız Hüseyin Okan, teşkilatımız ve özel idare ekiplerimizle ziyaret ederek yerinde inceleme fırsatı bulduk. KOZLUCAYA 40 KM, AŞAĞIMÜSLÜMLERE 4 KM ALTYAPI YAPIYORUZ. Köylerimizden özellikle Kozluca da kanalizasyon ve içme suyu altyapıları çok eski idi. 40 yılı aşkın olan altyapısını değiştiriyoruz. 10 atmosfer basınca dayanıklı, Sağlıklı, temiz içme suyu boruları ile 20 km hattımızı döşüyoruz, aynı zamanda 20 km ile kanalizasyon boruları ile daha dayanıklı kanalizasyon sistemine köylerimizi kavuşturuyoruz.
Burdur Merkez Kozluca ve Aşağı Müslümler köylerimiz bitmek üzere olan Altyapı çalışmalarını İl Özel İdaresi ve AK Parti yetkilileri incelemelerde bulundu.

Burdur Merkez Kozluca ve Aşağı Müslümler köylerimiz için 2021 programı kapsamında başlamış ve bitmek üzere olan Altyapı çalışmalarını, il Başkanımız Volkan MENGİ, özel idare genel sekreterimiz Asım Ertilav, Merkez İlçe başkanımız Hüseyin Okan, teşkilatımız ve özel idare ekiplerimizle ziyaret ederek yerinde inceleme fırsatı bulduk.

KOZLUCAYA 40 KM, AŞAĞIMÜSLÜMLERE 4 KM ALTYAPI YAPIYORUZ.

Köylerimizden özellikle Kozluca da kanalizasyon ve içme suyu altyapıları çok eski idi. 40 yılı aşkın olan altyapısını değiştiriyoruz. 10 atmosfer basınca dayanıklı, Sağlıklı, temiz içme suyu boruları ile 20 km hattımızı döşüyoruz, aynı zamanda 20 km ile kanalizasyon boruları ile daha dayanıklı kanalizasyon sistemine köylerimizi kavuşturuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.