KURAN KURSU 4-6 YAŞ MİNİKLER SAHNEDE BÜYÜDÜ

KÜLTÜR 11.05.2018 - 12:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4103+ kez okundu.
 

KURAN KURSU 4-6 YAŞ MİNİKLER SAHNEDE BÜYÜDÜ

Bahçelievler Yeni Camii, kuran kursu Öğretmenevi Velicangil Konferans Salonu’nda yapıldı. Minikler sergiledikleri performansla izleyenlerin takdirini topladılar.
2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Burdur İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bahçelievler Yeni Camii, Bağlar Mahallesi Hıdırilyas, 149 Evler ve Katrancı Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursları yılsonu programı, Öğretmenevi Velicangil Konferans  Salonu’nda yapıldı. Minikler sergiledikleri performansla izleyenlerin takdirini topladılar. Burdur İl Müftülüğü ’ne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan yılsonu etkinlikleri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri yıl içerisinde edindikleri maharetlerini sergilediler ve öğrendikleri bilgileri izleyenlerle paylaştılar. İl Müftüsü Hıdır Bayrak, çocukların 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında dini ve değerler eğitimi aldığını belirterek bu kursların çocukların eğitimi için çok önemli olduğunu dile getirdi. Bayrak, "Bu kurslarımız Başkanlığımız tarafından “Anne Çocuk El Ele Beraber Kur'an Öğrenmeye Projesi” kapsamında açılmış ve yıllar içinde bu kurslarımıza talep artmıştır. Bugün Ülkemiz genelinde kurslarımızda eğitim gören öğrenci sayısı 110 binlere ulaşmıştır. Çocuklarımız bu yaşlarda ne öğrenirlerse zihinlerinde kalır. Bu yaşta dinimizi, İslam ahlakını ve aile terbiyesini öğrenmeleri şüphesiz geleceğimiz için çok önemli. Minik yavrularımız, bir yıl boyunca hocalarından eğitimlerini aldılar. Buradan hocalarımıza ve ailelerimize teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu. Program, miniklerin Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Minik öğrenciler, sahneledikleri gösterilerle büyük alkış aldılar. Program sonunda çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi  
Bahçelievler Yeni Camii, kuran kursu Öğretmenevi Velicangil Konferans Salonu’nda yapıldı. Minikler sergiledikleri performansla izleyenlerin takdirini topladılar.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Burdur İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bahçelievler Yeni Camii, Bağlar Mahallesi Hıdırilyas, 149 Evler ve Katrancı Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursları yılsonu programı, Öğretmenevi Velicangil Konferans  Salonu’nda yapıldı. Minikler sergiledikleri performansla izleyenlerin takdirini topladılar.

Burdur İl Müftülüğü ’ne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan yılsonu etkinlikleri izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri yıl içerisinde edindikleri maharetlerini sergilediler ve öğrendikleri bilgileri izleyenlerle paylaştılar.

İl Müftüsü Hıdır Bayrak, çocukların 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında dini ve değerler eğitimi aldığını belirterek bu kursların çocukların eğitimi için çok önemli olduğunu dile getirdi. Bayrak, "Bu kurslarımız Başkanlığımız tarafından “Anne Çocuk El Ele Beraber Kur'an Öğrenmeye Projesi” kapsamında açılmış ve yıllar içinde bu kurslarımıza talep artmıştır. Bugün Ülkemiz genelinde kurslarımızda eğitim gören öğrenci sayısı 110 binlere ulaşmıştır.

Çocuklarımız bu yaşlarda ne öğrenirlerse zihinlerinde kalır. Bu yaşta dinimizi, İslam ahlakını ve aile terbiyesini öğrenmeleri şüphesiz geleceğimiz için çok önemli. Minik yavrularımız, bir yıl boyunca hocalarından eğitimlerini aldılar. Buradan hocalarımıza ve ailelerimize teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Program, miniklerin Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Minik öğrenciler, sahneledikleri gösterilerle büyük alkış aldılar.

Program sonunda çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.