KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ANTALYA BAŞKONSOLOSU TOPÇU’DAN ERCENGİZE ZİYARET.

GÜNDEM 16.11.2021 - 16:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3096+ kez okundu.
 

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ANTALYA BAŞKONSOLOSU TOPÇU’DAN ERCENGİZE ZİYARET.

KKTC Antalya Başkonsolosu Cem Topçu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti
Ziyarette konuşan KKTC Antalya Başkonsolosu Cem Topçu “Bugün Burdur iline bir ziyaret gerçekleştirdik. Sağ olsun Belediye Başkanımız bizleri kabul ettiler. Burdur İlimizde bulunan diğer makamları da ziyaret edeceğiz. Burada bulunan çift vatandaşlarımız ve aynı zamanda başkonsolosumuzdaki işlemlerinde her zaman yardımcı oluyoruz. Yardımcı olmak içinde önce biz geldik. Önce tanışma olsun aynı zamanda. Yavru vatandan, ana vatana Burdur’a sevgiler getirdik. Başkan Ercengiz ise “ Öncelikle ziyaretten duyduğum me memnuniyeti ifade etmek isterim. Sayın konsolumuza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. 38. Yılını kutluyoruz KKTC’nin, varoluşunun ve kuruluşunun bu anlamda da çok önemli yavru vatanımızın Türkiye Cumhuriyetinden asla ayırmıyoruz. Biz iki ayrı devlet, tek milletiz. Bu manada da bizim için KKTC çok kıymetli ve önemli, KKTC Belediyeleri ile kardeşlik ülküsü içerisin de Gazimağusamızın kardeş kentiyiz. Bu anlamda da başka bir dostluğumuz ve kardeşliğimiz kan bağımız var bununda ayrı bir onurunu ve şerefini yaşıyoruz. Açıkçası hem ticari hem de kültürel ilişkilerimizin artması iki devlete de iki devletin milletine de yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Bu anlamda da konsolumuzun ihtiyaç duyduğumuz her noktada yanımızda olduğunu hissettirmesi bizim için ayrı bir onur ve şereftir. Bu ziyaret için ayrıca teşekkür ediyorum. KKTC’de yaşayan soydaşlarımıza da buradan kucak dolusu selam gönderiyorum.” Dedi. Başkan Ercengiz ziyaret anısına Başkonsolos Topçu’ya anmalık ve Alaca Dokuması hediye etti  
KKTC Antalya Başkonsolosu Cem Topçu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti

Ziyarette konuşan KKTC Antalya Başkonsolosu Cem Topçu “Bugün Burdur iline bir ziyaret gerçekleştirdik. Sağ olsun Belediye Başkanımız bizleri kabul ettiler. Burdur İlimizde bulunan diğer makamları da ziyaret edeceğiz. Burada bulunan çift vatandaşlarımız ve aynı zamanda başkonsolosumuzdaki işlemlerinde her zaman yardımcı oluyoruz. Yardımcı olmak içinde önce biz geldik. Önce tanışma olsun aynı zamanda. Yavru vatandan, ana vatana Burdur’a sevgiler getirdik.

Başkan Ercengiz ise “ Öncelikle ziyaretten duyduğum me memnuniyeti ifade etmek isterim. Sayın konsolumuza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. 38. Yılını kutluyoruz KKTC’nin, varoluşunun ve kuruluşunun bu anlamda da çok önemli yavru vatanımızın Türkiye Cumhuriyetinden asla ayırmıyoruz. Biz iki ayrı devlet, tek milletiz. Bu manada da bizim için KKTC çok kıymetli ve önemli, KKTC Belediyeleri ile kardeşlik ülküsü içerisin de Gazimağusamızın kardeş kentiyiz. Bu anlamda da başka bir dostluğumuz ve kardeşliğimiz kan bağımız var bununda ayrı bir onurunu ve şerefini yaşıyoruz. Açıkçası hem ticari hem de kültürel ilişkilerimizin artması iki devlete de iki devletin milletine de yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Bu anlamda da konsolumuzun ihtiyaç duyduğumuz her noktada yanımızda olduğunu hissettirmesi bizim için ayrı bir onur ve şereftir. Bu ziyaret için ayrıca teşekkür ediyorum. KKTC’de yaşayan soydaşlarımıza da buradan kucak dolusu selam gönderiyorum.” Dedi.

Başkan Ercengiz ziyaret anısına Başkonsolos Topçu’ya anmalık ve Alaca Dokuması hediye etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.